Jump to content

1. ve 2. Nesil Mazda 3 İçin Balata ve Disk Önerisi Ortak Konu

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Anlasilan email adreslerimiz toplanmis ve liste seklinde spam gonderiliyor. Bana da geldi ve bu durumdan hic hoslanmadim.

Fayat nasıl geldi sana.Servisde kaç lira biliyormusun?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fayat nasıl geldi sana.Servisde kaç lira biliyormusun?

Şimdi servis ile konuştum, ön balata + arka balata toplam KDV dahil 190 - 195 TL ye geliyormuş ( Pazar olduğu için aklından söyledi ama toplamda 200 TL yi bulmuyor diyor). Sürekli gidilen bir yer veya siteden olduğumuz için bir %10  indirim yapılsa aynı fiyata geliyor ama yedek parça olarak gelenler ATE değilmiş. Farklı bir marka ama kalite farkı yok dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi servis ile konuştum, ön balata + arka balata toplam KDV dahil 190 - 195 TL ye geliyormuş ( Pazar olduğu için aklından söyledi ama toplamda 200 TL yi bulmuyor diyor). Sürekli gidilen bir yer veya siteden olduğumuz için bir %10  indirim yapılsa aynı fiyata geliyor ama yedek parça olarak gelenler ATE değilmiş. Farklı bir marka ama kalite farkı yok dedi.

Servisde taktırma daha mantıklı ozaman

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle, en azından yapılan işçilik ve parça ortada

Servis işciliğinde de bağzen problemler çıkıyor.Tanıdık yerin yapması sonradan çıkacak problemlerde nazının geçmesi önemli.Parçanın alındığı yerden takılması daha mantıklı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar. foruma çok sık girmediğim için mesajları şimdi gördüm.

ATE dışında bir balataya 195 TL veriyorsanız (işçilik dahil) çok pahalıya alıyorsunuz demektir. Tercih yine tüketicinin tabi ki de.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlasilan email adreslerimiz toplanmis ve liste seklinde spam gonderiliyor. Bana da geldi ve bu durumdan hic hoslanmadim.

Burak Bey merhabalar.

kendim şehir dışında olduğum için ara sıra bakabiliyorum mesajlara.

az önce bizim bilgi işlemci arkadaş ile görüştüm SPAM mailing konusunda.

sadece MAZDA ile ilgili maillern forum üyelerine gönderildiğini söyledi. ben şirketim ve kendim adına özür dilerim rahatsızlık verdiysek.

isteyen forum üyeleri destek@otosupermarket.com adresine REMOVE başlıklı bir mail atabilir mail adreslerinin silinmesi ile ilgili.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece Mazda konusunda mail geldiğini biliyorum ama yine de bilgileri haricinde bu maillerin gitmesi bence doğru değil. Siteye üye olup haberdar olmak istiyorum gibi bir seçenek varsa ve onu işaretledilerse tabii bu kişisel tercihe giriyor ona birşey diyemem.

Ayrıca bu konuda size bir mail atmış, İlanlarınız - Satılık bölümünde arzu ederseniz tek bir konu altında kampanyalarınızı duyurabileceğinizi iletmiştim. Bu yola başvurursanız eminim kişilerin SPAM listesine girmekten kurtulur ve çok daha fazla kişiye ulaşırsınız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece Mazda konusunda mail geldiğini biliyorum ama yine de bilgileri haricinde bu maillerin gitmesi bence doğru değil. Siteye üye olup haberdar olmak istiyorum gibi bir seçenek varsa ve onu işaretledilerse tabii bu kişisel tercihe giriyor ona birşey diyemem.

Ayrıca bu konuda size bir mail atmış, İlanlarınız - Satılık bölümünde arzu ederseniz tek bir konu altında kampanyalarınızı duyurabileceğinizi iletmiştim. Bu yola başvurursanız eminim kişilerin SPAM listesine girmekten kurtulur ve çok daha fazla kişiye ulaşırsınız..

Burak Bey merhabalar. Siteyle bizzat kendim ilgilenemiyorum çok vaktim olmadığı için. Ben ilgili arkadaşa direk ilettim mesajınızı fakat herhalde bir yanlış anlama olmuş. Konuyla bizzat kendim ilgileneceğim.

Saygılarımla,

GÜRHAN ADLI

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

diyarbakır mazda servisinde ön arka balata takımı 113+83=196 tl.sadece parça fiyatı ama.

1 mayıstan itibaren servislerde kampanya başlıycakmış.

bu arada mazda 3 ümüde aldım artık..

2005 dynamic AT

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dışarda orjinale yakın bulabileceğiniz balata çeşidi çok hemde fiyat orjinalleriyle yarı yarıyadır------TRW------VALEO-----LUCAS.bunların dışında alt sınıf balatalarda var tabii takımı 40-50 tl ye Hİ-TEC...DAİWA...FREETECH...REMSA  bu markaları rahatlıkkla takabilirsiniz ben hepsini denedim hiçbir sorun yaşamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diyarbakır mazda servisinde ön arka balata takımı 113+83=196 tl.sadece parça fiyatı ama.

1 mayıstan itibaren servislerde kampanya başlıycakmış.

bu arada mazda 3 ümüde aldım artık..

2005 dynamic AT

Hocam Hayırlı olsun. Diyarbakırdaki sahibinden.com da ilanı olan gri renkte bir mazda 3 vardı. Onu mu aldınız? Bizim arkadaşa bakmıştık ve arabayı çok beğenmiştik ama bizimki biraz korkak çıktı, piyasası yok falan diye, caanım araba kalmıştı. Allah kaza bela ceza vermesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet alaydaki.aldık bakalım sabahları uyku tutmuyor  : ;D:clap:.

biraz eksikleri var.bakımı var.hoşunuza gitmryrn yeri varmıydı.gerçi arabamla ilgili hiçbir kötü sözü

duymak istemiyorum ama neyseeee. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz sevmiştik aracı hocam. Tabi teferruatlı bir kontrol yaptırmadık. Sen ekspertiz raporu almışsın, daha net bilgilerin vardır. Çok yerinde bir seçim olmuş. Bak ben Siirtte servis yokken bile Mazda 3 aldım. Hakikaten tadı başka bu kuzuların. Park ettiğin yerde "ben buradayım" diyo. Tekrar hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ön balata takımını 140 TL'ye dün serviste değiştim. Ama çok doğru bir iş yaptığımdan emin değilim. Focus balatası uyuyormuş neticede.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

siz yinede en iyisini yapmışsınız.dediğiniz gibi focus ile aynı fakat kalitesi farklı.aralarında km.farkı var dır.ve tahmin ediyorum ömür konusunda mazda daha öndedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...