Jump to content

Motor Yatak Vurma

Hasan Kurt
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, 94 model mazda 323 aracıma motor yaptırdım, izmit te usta iyi 25 yıl mazda da çalışmış, 

şimdi sorunum araca tofaş ateşleme bobini takmışlar, araçta aşırı silkeleme sorunu var, bobin japon diamond almayı düşünüyorum

ayrıca ateşleme kablolarını da almayı düşünüyorum, çıkma bir adet distbüratör alacağım, bunlar sorunlarımı çözer mi

çok masraf yaptım, yok pahasına vereceğim

şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Konuyu görmemişim epey zaman geçmiş ama genede yanıtlayalım ateşleme bobininin uyumsuz olması bahsettiğiniz soruna sebep olabilir öncelikle sorunu tespit etmek gerek silekleme benzindede yapıyormu yoksa sadece lpg demi oluyor eğer sadece lpgde oluyorsa büyük ihtimalle bobindir sorunu tespit etmeden parça değişmenin hiçbir faydası yoktur önce maliyeti düşük olasılıkları değerlendirmek gerek öncelikle motor yaptırmadan önce bu sorunlar varmıydı bu çok önemli çünkü motor yapıldıktan sonra yapılan sente ayarı ve sübap ayarı çok önemlidir gerçi aradan bir ay geçmiş ama aracın son durumunu merak ettim acaba son durum ne ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdada atesleme elemanlari orjinal olmali. 

Moral bozucu bir durum. Tofas bobini niye takilir bu arac anlamak mumkun degil. 

Boyle durumlarla karsilasmamak icin araba alirken parasi olandan alirim. Bakamayacak adamdan araba alinmaz.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal çıkma bobinle değiştim, dr müller modül aldım ve tüm sıkıntılar bitti şükür, ayrıca motoru da yeniledik, nasip kısmet diyelim

teşekkür ederim.

Aracıma motor yaptırdım, çıkma orjinal bobin buldum ve dr müller modül aldım aracın çekişi düzeldi rolanti düzeldi silkeleme düzeldi

ayrıca çıkma 97 karbüratör buldum araçta kini revize ettik, gayet güzel oldu.

Manifold kaçırıyordu, özel saplama ve conta yaptırdım, cam motorlarını elden geçirdik, şimdilik işimizi görüyor.

Şimdi ses yalıtımı ve koltuklar için uğraşacağım, 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...