Jump to content

Paspas Sorunu Çözüldü

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• Selman

8

• Mücahit

13

• Limpony

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi ne yapayım ben 5 gun once sıparıs verdım araya pazar gırınce gec geldı emın olmadan tavsıye etmek ıstemedım ama gelınce cuk dıye oturdu guzelde durdu malum kırmızı sıyah ahengı

zaten bıraz daha kızarsam kırmızı sıyah jant alacam cok guzel duruyor siyah kırmızı :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

aynı desen, düz siyah (en azından ilk aldığımda öyleydi) olanından bende var ama galiba seninki daha kaliteli. bendeki zamanla yırtma yerlerinden kendiliğinden yırtılmaya başladı ama resimlere bakılırsa benim paspas senin paspastan daha ince :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benımkının markaSı unıversal kalıtelı gıbı duruyor yanı dısarıda aksesuarcılardakılerıyle aynı benım aksesuarcıda da aynı markayı tavsıye etmıslerdı ama ben bu desenı tedarık edemedıklerınden hepsiburada dan aldım... bır sorun olursa zaten hemen ıletırım size

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

senin resimleri tekrar alıcı gözüyle inceledim. bariz incelik/kalınlık farkı var gibi görünüyor. ama yine de sana tavsiyem paspasları çıkartırken yırtma yerlerinden tutma :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar pas-pas sorunu üzerine Mazda Europe ile de görüştüm ve Mazda 3 'ün orjinal paspaslarını sordum.Çok anlaşılır olmasa da bir resim eklemeye çalıştım ancak bir türlü ekleyemedim.Boyutunu filan ayarladım ama başka bir sıkıntı var sanırım.Tekrar deneyeceğim.Yeni resim gelirse onları da eklerim.Mazda 3 ün orjinal paspasının satış fiyatı KDV dahil 89,16 YTL.İlgilenen arkadaşlar mail atabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet fiyatina gore cok guzel duruyor ozellikle kirmizi ve siyah arabada cok guzel duruyor orjinalin 3 de 1 fiyati ama ben ce bu daha guzel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...