Jump to content

100 Bin Kilometrede Orijinal Mazda 323 Olur mu?

Muammer O
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba iyi günler 1999 model mazda 323 wagon kasa araç buldum orjinal 100 binde olduğunu söylüyor sahibi 323 kullanicilari olarak alıp uzun süre binmemi tavsiye edermisiniz klimasız fiyatta 27.500 fiyat olarak nasıldır makul bir fiyatmi veya uste 3_5 koyup 190 binde filan clio 3 mu almalıyım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

34 dakika önce, Burak :

Senede 5000 km yapmış bir araç olası değil. Yıllarca yatmış olması lazım. 

Orjinal degilmidir diyosunuz yani 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal de olsa klimasız araca o parayı vermem şahsen.  Ama araba on numaradır. Dayanıklı, kaliteli, sorunsuz bir araçtır. Yaklaşık 200bin km kullandım. 300bin civarındayken sattım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Lupara :

Orjinal de olsa klimasız araca o parayı vermem şahsen.  Ama araba on numaradır. Dayanıklı, kaliteli, sorunsuz bir araçtır. Yaklaşık 200bin km kullandım. 300bin civarındayken sattım.

Çoğu kişi alma diyor parçası çok pahalıdır diyo sizce nasıl parça konusu çok cep yakar mi. Clio ya bakıyorum arka cami daha manüel ve içi konforsuz geliyor ama mazda geniş ve 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Muammer O :

Çoğu kişi alma diyor parçası çok pahalıdır diyo sizce nasıl parça konusu çok cep yakar mi. Clio ya bakıyorum arka cami daha manüel ve içi konforsuz geliyor ama mazda geniş ve 

Mazda c sınıfı, clio b sınıfı standartlarında. Haliyle mazda daha geniş, daha konforlu. Tampon dışındaki kaporta parçaları pahalıdır. Çünkü metaldir. Onun dışında normal alt takım, bakım maliyetleri o yıllara ait focus, astra parça fiyatı ile aşağı yukarı aynıdır.

Klima olmaması sorun değilse, parçayı kafaya takmanıza gerek yok. Hele kasko yaptırırsanız zaten problem olmaz. Kaza yapsanız da kasko öder.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Muammer O :

Orjinal km si experde çıkar mi peki kesin olarak ilk aracım olacağı için bilmiyorum fazla

Expertizde km bilgisi çıkmaz. Belki muayene kayıtlarından öğrenilebilir. O da her seferinde km düşürmemişlerse tabi.

Ama expertizi yapan kişi işi biliyorsa aracın durumuna bakarak km ile ilgili bişeyler söyleyebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Lupara :

Expertizde km bilgisi çıkmaz. Belki muayene kayıtlarından öğrenilebilir. O da her seferinde km düşürmemişlerse tabi.

Ama expertizi yapan kişi işi biliyorsa aracın durumuna bakarak km ile ilgili bişeyler söyleyebilir.

Piyasası  nedir peki aracın bilginiz var mı 

https://sahibinden.com/723037207

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Muammer O :

Orjinal degilmidir diyosunuz yani 

Değildir demeyelim de pek mümkün görünmüyor diyelim.  Benim aracım da genelde yatardı. Hafta içi hiç kullanmaz, hafta sonları avm gibi yerlere giderken kullanırdım, bir de yazları tatile çıkardık işte. 2010 model şu anda 83K da. Kendime göre kıyaslarsam ben kullanmıyordum, o araç hiç hiç hiç kullanılmamış olması lazım. Ki o zaman niye alındı :)

O dönemlerde şu andaki sisteme geçilmediğinden dolayı tam olarak orjinal km çıkmayabilir.  @Lupara'nın da söylediği gibi işinin ehli birisi ortalama bir rakam söyler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sondan bir sıfır eksik olabilir mi ?

Bahsi geçen km'de olmaması evet imkansız değil.

Lakin o Km'de olsa kupon araç niyetine çok daha yüksek fiyattan satılırdı kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, S.Halilduru :

Değildir demeyelim de pek mümkün görünmüyor diyelim.  Benim aracım da genelde yatardı. Hafta içi hiç kullanmaz, hafta sonları avm gibi yerlere giderken kullanırdım, bir de yazları tatile çıkardık işte. 2010 model şu anda 83K da. Kendime göre kıyaslarsam ben kullanmıyordum, o araç hiç hiç hiç kullanılmamış olması lazım. Ki o zaman niye alındı :)

O dönemlerde şu andaki sisteme geçilmediğinden dolayı tam olarak orjinal km çıkmayabilir.  @Lupara'nın da söylediği gibi işinin ehli birisi ortalama bir rakam söyler. 

Anladım çok sağolun bilgi için 

13 dakika önce, İlhan :

Sondan bir sıfır eksik olabilir mi ?

Bahsi geçen km'de olmaması evet imkansız değil.

Lakin o Km'de olsa kupon araç niyetine çok daha yüksek fiyattan satılırdı kanımca.

Sızın dediğiniz dr doğru aslında en iyisi başka araç bakmak hemde 27.500 bütçem çıkmayacak anlaşılan daha düşük bütçeli araç bakıcam 323 yine 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...