Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Otomatik vites aydınlatması

İbrahimAyyıldız
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler Mazda kullanıcıları,2012 hb impressive aracımı yaklaşık 10 gün önce aldım.Otomatik vites üzerinde yazan R,D,N,P harflerinin ışıklandırması yok. Acaba aracın orjinalinde mi bu ışıklandırma yok,yoksa benim araçta mı bir problem var. Eğer problem varsa Adana da yaşayan mazda sahiplerinin bana önerebileceği Mazda'dan anlayan iyi bir elektrikçi var mı?Birde cam açma düğmelerine ışıklandırma yapma şansımız var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 impresivimde aydınlatma var. 2012'de de olması lazım.

Farlar açılınca otomatik on konsolla birlikte o bölüm de aydınlanır, bence tek eksiği vites konumuna göre, sarı veya mavi gibi başka bir renk olmaması.

Kırmızı bir plastiğin içinde ufacık bir ampul aydınlatıyor o bölgeyi. Daha önce vites konsolu sokulduyse temazsizlik olabilir yada ampul patlamıştır.

1 kaç ay önce değiştirdim.

Küçük dipsiz T5 diye geçiyor.

O bölgeyi hayatında Mazda görmemiş elektirikciye söktürüp sağı solu kırdıkmaktansa, YouTube'den izleyerek kendiniz yapın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Isı durumu için Ali'den şunları almıştım, takipsiz kargo olduğu için yalan oldular. Özellikle, alttaki 3'lü cuk oturur gibiydi.

Mecburen sarı dipsiz taktım.

IMG_20191203_211055.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, quiteguide :

Isı durumu için Ali'den şunları almıştım, takipsiz kargo olduğu için yalan oldular. Özellikle, alttaki 3'lü cuk oturur gibiydi.

Mecburen sarı dipsiz taktım.

IMG_20191203_211055.jpg

Bu ışıkla vites üstündeki harflerin renginde tonunda değişiklik olur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, quiteguide :

Hemde nasıl. Mavi veya beyaz çok deli olurdu. Bak takipli kargo verdirecen şimdi bana.

:) ptt çok hızlandı. Geçen ay led aldım. 12 günde elime ulaştı. Ama işe yaramadı tabi. Hem de 4 yönlü csp çipli idi. İki taraflı niken ile aynı aydınlatmayı verdi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...