Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Ön Göğüsteki Çatlak

PiMan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi akşamlar.  Aracımda son 1 yıldır on göğüs havalandırma ızgarasinin olduğu yer ile ön cama kadar 2 noktada çatlak oluştu. Bu durum kronik mi? Çözüm yolu önerebilirseniz sevinirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. nesil sahibi bir arkadaşımın aracında da aynı sorun var. onunki dümdüz bir çizgi şeklinde çatlamış.  sanırım kronik bir sorun. ama nasıl çözülür bilemiyorum. bildiğim kadarıyla sert plastik. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen hocam sert plastik. Camı söküp plastik kaynak tamiri yaptırılabilir. Ankara'da yapabilecek bir yer var mıdır? Trim sesleri de iyice arttı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
13.12.2019 at 20:35, Katil Balina :

arkadaşdaki çatlak şu şekilde

IMG_20191213_135001.jpg

Bende de var kronik o bence hic elleme daha kötü olmasin orjinal gibi duruyor cizgi olmazsa torpido koruyuculardan al bence göstermez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, zaybatsu :

Bende de var kronik o bence hic elleme daha kötü olmasin orjinal gibi duruyor cizgi olmazsa torpido koruyuculardan al bence göstermez

arkadaş da o sekilde kullanıyor zaten, çok da umurunda degil:) ben olsam on defa değiştirmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çatlağın birebir aynısı bende de var:) aklıma takılan bir soru çatlağın tam ortasında ki yuvarlak siyah parça ne işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, doganayomer :

Çatlağın birebir aynısı bende de var:) aklıma takılan bir soru çatlağın tam ortasında ki yuvarlak siyah parça ne işe yarıyor.

çatlağa neden olan şey de o parça gibi duruyor. cam havalandırması peteğini tutan parça herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klima ısı ölçeri olmamalı, benim bildiğim kontağın sağ taraflarında 3-4 çizgiliz ızgaradan oluşan, içinde ufak fanın olduğu yer, orada klima ısısını ölçen cihaz olsa sürekli hata verirdi, gelen güneş ışınları orayı çabucak ısıtıp hatalı soğutma sağlar diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...