Jump to content

Orijinal Mazda Paspas Muhabbetleri

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

10

• mebbasayar

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tolga Bey,

Ben aracın ön koltuğunun altındaki paspas bölümüne baktım ama orada o yuvarlağın denk geleceği birşey göremedim paspası sabitlemek için. Sadece paspas üzerinde mi var o delik ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tolga Bey,

Ben aracın ön koltuğunun altındaki paspas bölümüne baktım ama orada o yuvarlağın denk geleceği birşey göremedim paspası sabitlemek için. Sadece paspas üzerinde mi var o delik ?

Burak paspasta vardır o delik bir de o deliğe girecek ucu çivili ya da kancalı bi yuvarlak vardır paspası oturtursun yerine deliktende o parcayı  koyup üstüne basarsın parça kendini zemine sabitler, sonra o parçanın üstünede  bi kilit mekanizmasıyla paspası sabitlersin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bey,

metal sabitleyicinin bir ucunu koltuğun altına,diğer ucunu da paspasa sabitliyorsunuz.Ayrıntılı montaj klavuzunu mail olarak atayım size,ordan inceleyin isterseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu bu satış taktiği mermerleride gecti habire  deiştiriyosun düzgün net bi fiyat alalım set istemiorum paspaslara iskonto yapın bana sanırsam herkes öyle ister konu paspas zaten :D :D ben 2 takım alacam 1 takım lastik 1 takım halı lakin o 2 çeşit halı aklımı karıştırdı farkı nedir acep  ???

Paspasların farkının dokuma kalitesinden ve iplikten dolayı olduğunu belirtiyorlar.Son kararınızı lutfen bana bildirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Paspasların farkının dokuma kalitesinden ve iplikten dolayı olduğunu belirtiyorlar.Son kararınızı lutfen bana bildirin.

verdiğim sipariş kodları geçerlidir :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok memnun olurum. Ben de ona göre bugün ne sipariş vereceğimi netleştireyim :)

Döküman elime ulaştı, müsait bir anımda Download bölümüne ekleyeceğim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bey,

diğer aksesuarları da koyabilirseniz almak isteyen üyelerimiz için bu hafta belki sipariş verebiliriz.

Onu hızlandırmak isterseniz bana yayınlayabileceğim resimleri, fiyatlarını ve kodlarını mail ile gönderirseniz akşam eklerim. Değilse önümüzdeki 1-2 gün zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bey,

aksesuarların resımlerını gondermıstım sıze gecen hafta.Yoksa yanlış mı hatırlıyorum,hatta fiyatlarını sormustunuz bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bizim (Bülent ile ben) paspaslarımız gelmiş :) P.tesi Galvanopalasta olacak muhtemelen. Diğerleri Rusların keyfini bekleyecek biraz daha :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...