Jump to content

Mazda 3 Soul Red Boyama Tekniği

zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 9 ay sonra ...

Konuyu hortlatmış olacağım biraz. Aracım Mazda 6 2015 Soul Red. Metallic mi Crystal mı bilmiyorum. Renk koduna da bakmadım açıkçası. Benim ön tamponu muhtemelen aracı satın aldığım arkadaş tertemiz görünsün diye galeri işi şeklinde boyatmış. Şimdi ufak ufak vernik atmaları başladı. Muhtemelen tampon birkaç ay içinde mayın tarlası gibi olacak. O görüntüyü bilenler bilir. Arabanızın önüne geçtiğinizde o sahneyi pek görmek istemezsiniz. Biraz da titiz biri olduğumdan bu işe çare bulmam lazım. Bu boya işini servis/özel servis anlamında en iyi yapan yerler konusunda tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Renk/ton tutmama ya da tekrardan vernik/boya atma gibi şikayetler inanılmaz fazla. Tavsiyesiz bir yere gitmek asla istemiyorum. Bir de ön tampon için bu işin mantıklı fiyatı nedir acaba? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şunu unutmayın ki, fabrikadan çıkan arabanın kaputu ve tamponu ton farkı yapıyor. 

Biri plastik biri metal olduğu için.. 

Tampon boyatirken ton farkı olacaktır. 

Bu iş için en iyi yer neticede yetkili servistir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konya Ereğli'de ikamet ediyorum. Ayda bir Ankara'ya gidip geliyorum. Zeki Kaya'da bu iş iyi yapılıyor mu acaba? Veya Ankara'da özellikle Herter'de durum nedir? Tecrübesi olan varsa bilmek isterim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, amirbey :

Konya Ereğli'de ikamet ediyorum. Ayda bir Ankara'ya gidip geliyorum. Zeki Kaya'da bu iş iyi yapılıyor mu acaba? Veya Ankara'da özellikle Herter'de durum nedir? Tecrübesi olan varsa bilmek isterim. 

zeki kaya, boya konusunda iyidir. önceden tecrübe etmiştim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...