Jump to content

Mazda Cx-3 İçin Kriko


cnrps
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhabalar,

Cx-3 motion aracımda kriko yerinde kriko olmadığını farkettim. Stepne yok diye kriko da koymamış herhalde namussuzlar :) Sadece kriko demiri var birde lastik tamir kiti var. Kriko olması gereken yer boş duruyor.

Neyse şimdi kış tatili için belki kar paleti takmam gerekebilir ve bunu daha rahat takarım düşüncesiyle aracı kriko ya almam gerekebilir diye düşünüyorum.

Mazda nın kriko tipi sanıyorum akordion cırcırlı tipler galiba..Diğer başka araçlarımda mesela corsa da eski tip bir kriko var..

İnternette de gezindim youtube da filan bu şişe tipi hidrolik krikoları gördüm. Cx-3 ün yerden yüksekliği 16 cm. Bu şişe tipler maksimum 28 cm kadar yukarıya kaldırabiliyor muş 2 tona kadar.

Siz ne dersiniz önerileriniz nedir ? Malum araç bagajı küçük olduğu için hidrolik tip kullanımı kolay ve verimli gibi geldi.

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Corsa aracımdaki eski tip kriko Cx-3 de iş görür mü ?

Yoksa yeni almamı mı tavsiye edersiniz ? Yeni kriko olarak akordion mu yoksa şişe tipi mi tecrübelerinize göre ne tavsiye edersiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, cnrps :

Evet üstad malesef o kapaklı bölümü açtım yok. Burada * ile gösterdiği gibi Kriko ve Tekerlek anahtarı yok. Motion olduğu için herhalde.

Kriko.jpg

motion olması ile alakası yok hocam, hiçbir pakette bahsi geçen kapaklı yerde kriko yok. akordion diye tabir ettiğiniz kriko işinizi her türlü görür.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...