Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Ses düğmesi

teklifsiz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba benim araçta ses düğmesi bu şekilde, sanki içeri batmış gibi, rahatça tutulup çevrilmiyor. Aracı yeni aldığım için orginali mi boyle bilmiyorum. Eğer bu bir sorunsa garanti kapsamına girer mi yada disari çekmenin kolay bir yolu var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

IMG_20200216_152356.jpg

Bu da diğer taraftan görüntüsü

IMG_20200216_152349.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinali böyle midir bilmiyorum ama fotolardaki gibi olsa çoğu kişinin dikkatini çekerdi sanıyorum. Dikkatli bir şekilde kendinize doğru çekmeyi deneseniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz kısa duruyor. Dediğiniz gibi içeri göçmüş olabilir. Kullanıcı hatası diyebilirler ama bir şansınızı deneyin garantiden yaptırmayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinali öyle değil. öncelikle ses düğmesini kendinize doğru  iyice çekin tırnağından kurtulup yerine oturursa ne ala.. oturmazsa  o bölgeyı sökmek alsında çok kolay. kol dayama bölgesinden başlayarak konsolu sökebilirsiniz. bardaklık ve vites kısmı birbirine geçmeli. önce bardaklık kısmını sökün kol dayamanın altından, ardından vites kısmına geçin, alttan ittirirseniz muhtemelen yerine oturur. benim oğlan da kontrol düğmesine abanarak yerinden çıkarmıştı, bu şekilde halletmiştim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Katil Balina :

. benim oğlan da kontrol düğmesine abanarak yerinden çıkarmıştı, bu şekilde halletmiştim. 

Nasıl bir güç uygulamış ki. 

Abi ne yediriyorsunuz oğlana  :) 

• Haha 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Seriatsu :

Sıfır seviyesinden görüntüsü bu şekilde. Çok içeride değil gibi görünüyor

Ben de öyle hissettim internetten bulduğum diğer fotoğraflarla karşılaştırınca. Biraz öne mi gitmiş dedim ilk mesajdaki fotoğrafa bakınca ama seninki de önde görünüyor.

Sanki içeriden bir sıkışıklık olmuş dönmesi zorlanıyor ise.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, Burak :

Ben de öyle hissettim internetten bulduğum diğer fotoğraflarla karşılaştırınca. Biraz öne mi gitmiş dedim ilk mesajdaki fotoğrafa bakınca ama seninki de önde görünüyor.

ilk resimde tırtıklı alanın altı gözükmüyor. Çekim açısı da farklı tabii .Ön taraftan daha çok genelde içeride gibi.

20200219_092423.jpg

46 dakika önce, Tarahumara :

Bence biraz girmiş içeri @teklifsiz arkadaşın düğmesi. Normal hali zaten çok kısa düğmenin. Makyajla birlikte adam ettiler mu düğmeyi 3. nesilde.

Eskisi:

wh-2016mazda3sportgs-be09-mmijpg.thumb.jpg.2182d7ed1e8082f8fc9d9e4a587037cb.jpg

Yenisi:

2018-Mazda3-Hatchback-Touring-Interior-05-760x570.thumb.jpg.c69db9193856df802ece33d43e1e0522.jpg

yenilerde uzun olmasının sebebi koltuk yanlarındaki yükseltiler .

yanlar kapalı olunca uzatmak zorunda kalmışlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bu gün servise gittim , bu sorunun garantiye girmeyeceğini söylediler , usta biraz çekerek yukarı çıkardı ama hala kullanışsız olduğunu söylemeliyim. Tam anlamıyla düzelmesi için o joystick kutusu komple değiştirilmeli dedi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.02.2020 at 14:02, Seriatsu :

Sıfır seviyesinden görüntüsü bu şekilde. Çok içeride değil gibi görünüyor

20200219_092424.jpg

Bende ki de böyle piano black kaplama çizik çizik oldu, çevirirken sağ el işaret ve başparmaklarıyla ters hilal şekli yapıp uzun kalan kısımdan çeviriyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, AreY :

Bende ki de böyle piano black kaplama çizik çizik oldu, çevirirken sağ el işaret ve başparmaklarıyla ters hilal şekli yapıp uzun kalan kısımdan çeviriyorum :)

piano black hem çok hoş bir görüntüsü var.,hem de çok  rezil bir şey

kullandığın bez bile çizebiliyor. yumuşak bez ile temizlemek gerekiyor. Sadece orası için arabada bez taşıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24.02.2020 at 21:24, AreY :

Bir süre sonra, yani cana tak ettiğinde carbon folyo vb. bir işlem yapıp kaplayabiliriz orayı bence. Çok sıkıntı değil bence.

22.02.2020 at 19:25, teklifsiz :

Merhaba bu gün servise gittim , bu sorunun garantiye girmeyeceğini söylediler , usta biraz çekerek yukarı çıkardı ama hala kullanışsız olduğunu söylemeliyim. Tam anlamıyla düzelmesi için o joystick kutusu komple değiştirilmeli dedi. 

Bakmadım ama acaba Aliexpress vb. yerlerde yok mudur bu düğmenin makyajlılardaki gibi uzun sürümü? Bence kesin yapmışlardır. Alıp takmak mümkün bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...