Jump to content

Mazda3 için orijinal dış aksesuarlar

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim , yanıtlarınıı bekliyorum

"Bİrde İstanbul gibi bir yerde Karter koruması  yaptır mutlaka "gibi yorumlar alıyorum,

Sİz ne diyorsunuz ? Yaptıran var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 113
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

16

• MuRDoC_111

13

• M.E.G

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Teşekkür ederim , yanıtlarınıı bekliyorum

"Bİrde İstanbul gibi bir yerde Karter koruması  yaptır mutlaka "gibi yorumlar alıyorum,

Sİz ne diyorsunuz ? Yaptıran var mı?

bende yaptırmak istemiştim servis gerek yok dedi hangi akla binayen dediler bilmiyorum ama pekta sorun yaşamadım araçta yay olmasına ragmen
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eniştem önceki gün okmeydanından aşağı inerken yeni yapılan kaldırımı geç farketmiş frene bastıysada araçta abs olmadığı için araba kızaklayarak düz gitmiş karteri patlatmış. (tofaş kartal) bu kadar olmasada alttan bi şekilde darbe alabilir araçlar, nasıl olsa 1 kere vurduktan sonra arabanın hayatı değişiyor. Tedbirli olmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eniştem önceki gün okmeydanından aşağı inerken yeni yapılan kaldırımı geç farketmiş frene bastıysada araçta abs olmadığı için araba kızaklayarak düz gitmiş karteri patlatmış. (tofaş kartal) bu kadar olmasada alttan bi şekilde darbe alabilir araçlar, nasıl olsa 1 kere vurduktan sonra arabanın hayatı değişiyor. Tedbirli olmakta fayda var.

mazda o darbeyi kartere değil tampona alır bence gerek yok olacaksa oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istiosan hesap numaramı verim hemen alalım abi :D bide senin aracın boya kodu nedir

Arama motorundan bakarsanız bulursunuz kodumu 3-4 defa vermiştim  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arama motorundan bakarsanız bulursunuz kodumu 3-4 defa vermiştim  :D

öyle işime yaramıyor hesaba çıkarılmış paranın yanında yazarsa renk kodu daha iş görür hale gelir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kriz bizi teğet geçti diyenlere kapak olsun  :D Bülocanda bana bunu yapıyorsa var kardeşim kriz  :D

sizi bilmemde bana tam 12 den saplandı kriz :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...