Jump to content

Tamir Kiti Kompresörü

anyone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

İnternette araştırdım ancak bulamadım. Yeni bir Mazda 3 aldım 2014 model. Ancak araçta kompresör yok. Tamir kitindeki diğer malzemeler var.

Herhangi bir kompresör alsam işimi görür mü yoksa tamir kitinin kendi kompresörünü mü bulup almak gerekiyor? Tamir kitlerinin kompresörleri hangisidir? Yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

41 dakika önce, anyone :

Merhaba arkadaşlar,

İnternette araştırdım ancak bulamadım. Yeni bir Mazda 3 aldım 2014 model. Ancak araçta kompresör yok. Tamir kitindeki diğer malzemeler var.

Herhangi bir kompresör alsam işimi görür mü yoksa tamir kitinin kendi kompresörünü mü bulup almak gerekiyor? Tamir kitlerinin kompresörleri hangisidir? Yardımcı olabilir misiniz?

Herhangi bir komperor işinizi görür. Sonuçta önemli olan uçlar.

Ama uzun yolda  hiçbiri yedek lastik kadar garantili olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinal kompresörler daha kaliteli oluyor, daha kısa sürede lastiği şişirebiliyor. 

Ufak tefek delinmelerde tamir sıvısı faydalı ama büyük hasarlarda iş görmeyebiliyor. Gerçi kasko var bu durumlar için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi tane ince  stepne lastik alin  bence kit mit bos iş Sosyete işi 🤣

Uzun yol sakaya gelmez kit mit hikaye gece zifiiri karanlikta dag yolunda kalmak var telefon cekmiyor ürkutucu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ilk aldığımda, ilk uzun yolumda ön lastiğe demir girmiş, yarıldı, köpük o durumda işe yaramayacağı için yarım teker diye tabir edilen stepne ile Polatlı'dan Ankara'ya kadar geldim. stepne en güzeli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

bende bu yaz biraz yol yapacam da stepnesiz çıkmak istemiyorum. tam olarak mazdaya uyumlu stepneyi nereden alabiliriz?

Aracı aldığımda vardı, örnek olmasını isterseniz fotosunu çekip ekleyebilirim. 16" jantlar var standart 5 bijonlu sizin araç yeni kasalardan sanırsam uyar mı bilemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, doganayomer :

Aracı aldığımda vardı, örnek olmasını isterseniz fotosunu çekip ekleyebilirim.

aslinda bijonlar ve oranlar önemli. fotosuyla oranları paylaşırsanız süper olur

bir de konu burada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası ben de stepne taraftarıyım, uygun stepneyi araştıracağım. Kullandığınız, uygun olduğunu gördüğünüz stepne varsa paylaşabilir misiniz acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...