Jump to content

Mazda 323 Gösterge İçerisindeki Digital Saat

Seyit Göktürk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

Benimde çalışmıyor bu saatler gazlı sistemmiş bu yüzden tamiri yok dedi birçok Elektronikçi gezdim.Uzun yol Yapınca biraz kendine geliyor fakar randımanlı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Benim aracımdada çalışmıyor yeni tip oled ekran ile revize etmeyi düşünüyorum ek özellik olarak iç dış ortam sıcaklığı eklemeyi düşünüyorum projeyi tamamladıktan sonra paylaşırım. Mevcut saatde kullanılan gösterge eski tip gazlı ekran var ,ömrü bitmiş veya çatlayıp gazı kaçmış olabilir.

IMG_20210112_195715.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, mmrcn :

Benim aracımdada çalışmıyor yeni tip oled ekran ile revize etmeyi düşünüyorum ek özellik olarak iç dış ortam sıcaklığı eklemeyi düşünüyorum projeyi tamamladıktan sonra paylaşırım. Mevcut saatde kullanılan gösterge eski tip gazlı ekran var ,ömrü bitmiş veya çatlayıp gazı kaçmış olab

İlginç olacaktır, başarmanızı temenni ederim, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
12.01.2021 at 19:33, mmrcn :

Benim aracımdada çalışmıyor yeni tip oled ekran ile revize etmeyi düşünüyorum ek özellik olarak iç dış ortam sıcaklığı eklemeyi düşünüyorum projeyi tamamladıktan sonra paylaşırım. Mevcut saatde kullanılan gösterge eski tip gazlı ekran var ,ömrü bitmiş veya çatlayıp gazı kaçmış olabilir.

IMG_20210112_195715.jpg

Hocam ne yaptın hangi işlem kullanılan parça söylersen bende yapıcam takipçim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, umc :

Hocam ne yaptın hangi işlem kullanılan parça söylersen bende yapıcam takipçim.

İşerim çok yoğun olduğu içşn başlayamadım ama yapacaklarımı sıralayım

0.96" oled display atmega işlemci rtc modül kullanmayı füşünüyorum sıcaklık için yalıtımlı ptc tabi bunları tutacak devre tasarımını önceki devrenin boyutlarını kullanarak yapmayı düşünüyorum. Ve üzerinde bulunan düğmeyi kullanacağım ayar için.

İşlem adımları

Eski devre boyutlarını almak

Yenisini tasarlamak

Kod yazımı

Devreyi simule etmek

Baskı devre

Montaj

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, mmrcn :

İşerim çok yoğun olduğu içşn başlayamadım ama yapacaklarımı sıralayım

0.96" oled display atmega işlemci rtc modül kullanmayı füşünüyorum sıcaklık için yalıtımlı ptc tabi bunları tutacak devre tasarımını önceki devrenin boyutlarını kullanarak yapmayı düşünüyorum. Ve üzerinde bulunan düğmeyi kullanacağım ayar için.

İşlem adımları

Eski devre boyutlarını almak

Yenisini tasarlamak

Kod yazımı

Devreyi simule etmek

Baskı devre

Montaj

Sanırsam elektronikçisin bunların büyük bir kısmını yapamam peki her hangi bir aracın saati veya normal saati uyarlayip ayarında Kendi çubuğuna yapabilimiyiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...