Jump to content

Mazda 6 2010-2011 aranıyor

emreozbudak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda dostları selamlar. 2010-2011 mazda 6 aramaktayım. Temiz ve özenle bakılmış, satmayı düşünen arkadaşlar bana ulaşabilir mi acaba.. Teşekkürler 

emre_ozbudak@yahoo.com.tr

05554341454

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, emreozbudak :

Teşekkürler, araştırdım haklısınız ancak lpg ye hiç bulaşmamış tercihimdir aslında

2011 bakın bence. Makyajı donanımı daha iyi. Sorunsuzdur. Gerçi 2010’da makyajlı galiba. Daha öncekinde direksiyon hidrolik pompa sorunu oluyordu. Biraz kullandım. Senelik şehir içinde 15 bin km kullandığım için yakıtı bana fazla geliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, emreozbudak :

Bir süredir arıyorum ama temiz ve iyi bakılmış bulamadım, kısmet, aramaya devam

Evet. Acele etmemek lazım. Kolay gelsin. Facebook grubunda da var. Satanı değil de kullanandan istemek lazım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Emre mevcut aracını sattın sanırım geçen sene ilana koymuştun.

Mazda 6 konusuna gelince 2011 sport modeli donanım ve görsel olarak farklılıkları var. Jant ebatları, yan marşpiyel, arka spoiler vs araca ayrı bir hava renk katıyor.

Lpg uyumuna gelince "Landirenzo" DISI motor uyumlu bir kit çıkarmıştı. Sene 2018 de 6.500.-7.000.-TL arası fiyatı vardı sistemin montaj dahil.  Muğla Mazda Gören'den Okan'da teyit etmişti bu bilgiyi o dönem.

Bir dönem ciddi ciddi 2011 Mazda 6 almayı düşünürken, lpg konusunu da araştırmıştım. 

Forumda 2011 Mazda 6 kullanıcısı bir arkadaşımızda Lpg'ye çevirmişti, konu açmış mıydı hatırlamıyorum bulursam paylaşırım. 

Mazda Ozan'ın sahibinden.com ilanlarını takip edin, onlara bazen geliyor bu şekilde Mazda 6.

Bol şanslar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan kardeşim merhaba, geçen sene dediğin gibi mazda3 ümü satmak zorunda kalmıştım. 
şimdi mazda 6 bakıyorum ancak 2011 lpg uyumlu olmamasını pek önemsemiyorum hatta hiç lpg ye bulaşmamış olmasını bile isterim. 
Konuyu Okan bey ile dün konuştum telefonda, aramaya devam, kısmet 

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar selamlar, malum fiyatlar çok yüksek 2010-2011 için. Hedef küçültüp bakımlı ve temiz 2008 model altı Mazda 6 olarak değiştirdim. Önerilerinize açığım, teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, emreozbudak :

Arkadaşlar selamlar, malum fiyatlar çok yüksek 2010-2011 için. Hedef küçültüp bakımlı ve temiz 2008 model altı Mazda 6 olarak değiştirdim. Önerilerinize açığım, teşekkürler

manuel olur mu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görünen görünmeyen bir çok parçası yenidir. Gözünüz kapalı alabilirsiniz @Zealot Ufuğun arabasını. Bir örnek patlamamış sağlam amortisörleri tepkisi azaldı(!) diye değiştirdi. Çıkanları da ziyan olmasın diye ben aldım oradan biliyorum sapasağlamlardı :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Lupara :

@Zealot

Hergun 1-2 defa bu araca bakiyorum. Demek sizin araciniz.
En alinasi mazda 6. İyi satislar. 

Aslinda Arac ilanda yazilandan cook fazlasi da, yanlis anlasilmasin die cok detaya girmedik

Yolunuz duserse kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...