Jump to content

2007 Dynamic Sport Hb Alınır mı?

emreakarcay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hepinize iyi bayramlar. İlan linkini aşağı bıraktım, hasar kaydı yok. Aracı beğendim ama 2007 Modele 75 bin bandında vermek mantıklı mı diye hâlen kararsızım. 2011 Auris, 2012-14 Peugeot 208, 2009-2011 Focus Hb gibi seçenekler de var. Aracı Mersin'den alıyorum, sahibi Polis. Bir araçtan beklentim aşırı hantal olmaması ve konforlu olması. İlk aracım olacak, Gaziantep gibi trafiği bol, caddeleri dar ve rampalara sahip bir şehirde kullanacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-3-1-6-sport-dynamic/mazda-3-2007-sport-dynamic/14902351

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi bayramlar. 
Hepsi bir arada pek olmuyor. Mesela hem konforlu hem de s. icinde pratik arac bilmiyorum ben. 
Sizin sartlariniza dizel 208 daha uygun gibi. 
Mazda da ihtiyacinizi fazlasiyla karsilar. Donanim ve konfor acisindan diger alternatiflerden eksigi yok fazlasi var. Ara hizlanmalarda turbo dizel bir arac gibi atik olmaz. O ataklik icin buraz gaza basmaniz lazim.  Gaza basarim derseniz sorun yok. 
Ayrica mazda ve focus tan birini alacak olursaniz, arac lpgli ise subap degisimini sorun, almadan once motor sogukken kompresyon olcumu yaptirin. 
Fiyat icin yorum yapmak zor. 

Bu arada ilan yayindan kalkmis galiba. Link boş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Lupara :

İyi bayramlar. 
Hepsi bir arada pek olmuyor. Mesela hem konforlu hem de s. icinde pratik arac bilmiyorum ben. 
Sizin sartlariniza dizel 208 daha uygun gibi. 
Mazda da ihtiyacinizi fazlasiyla karsilar. Donanim ve konfor acisindan diger alternatiflerden eksigi yok fazlasi var. Ara hizlanmalarda turbo dizel bir arac gibi atik olmaz. O ataklik icin buraz gaza basmaniz lazim.  Gaza basarim derseniz sorun yok. 
Ayrica mazda ve focus tan birini alacak olursaniz, arac lpgli ise subap degisimini sorun, almadan once motor sogukken kompresyon olcumu yaptirin. 
Fiyat icin yorum yapmak zor. 

Bu arada ilan yayindan kalkmis galiba. Link boş. 

Araç 192.000'de, hasar kaydı yok. Sağda üç parça boya var. Dikiz aynasinda geri görüş kamerası var. BRC marka LPG takılı. Benim esas kafama takılan şu, araç temiz de çıksa 2007 Mazda 3 mü yoksa 2012 den sonrası 208 mi daha mantıklı sizce? Km olarak baya fark ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...