Jump to content

Sis farı açma ve far yıkama?

hrn.zirmuh192
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, 2012sedan İmpressive aracımı birkaç ay önce aldım hocam. Ama ön sis farlarinin nasıl açıldığını ve far yıkamanin nasıl aktive olduğunu anlamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araciniz hayirli olsun. 
Farlar acikken far kolunun dip kismindaki halkayi cevirerek sis farini acabilirsiniz. 

Silecek kolunu pespese 2 defa cekince ilkinde sadece cam, ikincisinde cam+far yikama aktif oluyor. 
Sayiyi ynlis hatirlayabilirim. Cunku denemek disinda hic kullanmadim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lupara arkadaşımızın bahsettiği gibi halkayı çevireceksiniz. İlk seviye arka sisler, ön sisleri aktif hale getirmek için bir sonraki kademeye çevirmeniz lazım. İkinci kademeye cekildiğinde elinizi çeker çekmez ilk kademeye düşer. Gösterge panelinin sağ altındaki yuvada iki simge birden yanar. Aracınızdan inip ön sislere tekrar bakınız. Çalışmıyor ise başka bir problem olabilir.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhabalar,

2017 dizelde sis için kolu çevirdiğimde direk ön sisler yanıyor ancak yaylı gibi ikinci kademede hiçbirşey yanmıyor arka hiç yanmıyor yani normal midir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
22.12.2020 at 22:48, hrn.zirmuh192 :

Denedim ama açılmıyor, sadece arka sis farlarinin açıldığını gördüm, tekrar deneyeceğim teşekkürler.

aynı sorun bende oldu yetkili servise götürdüm aracı 1400 tl verdim sakın yetkili servise gitme. Öncelikle elektrikçiye git. Rolesi bozulmuş. Sis farının rolesi sağ tekerleğin orda. Tekerin sökülmesi altındaki davlumbazında sökülmesi lazım. Role orda. Orayı kontrol ettir. Ya kablo kopmuştur. Yada role bozulmuştur. 

Aynı sorun bende mevcuttu elektirikçiler sigortalara felan bakıyorlardı yapamadılar ama servis yaparken gördüm. Rolesi çok zor yere koymuşlar o yüzden elektrikçiler bulamıyor. Dediğim yeriş açtır en fazla 200-300 işçilik 250 tlde role parası verirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...