Jump to content

Mazda2 - Mazda Demio KKTC Farklı Multimedya Ekranı

Tolga Kara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar ben KKTC de yaşıyorum bi araç var elimde . Ekranı farklı. Android auto vs kullanılamıyor bunda . Ne yapılabilir Veya Türkiye den android ekran bulabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek var mı ?

received_229660652117079.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Burak :

Senin araç da mı Mazda2 ( Mazda Demio ) Tolga ?

Evet yaklaşık 2 ay oldu aldım . Araçtan memnunum ama böyle bi durum olduğunu bilmiyordum . 2 ekran varmış mazdalarda filan . Hayırlısı tabi ama Türkiye de bulunur mu acaba android buna uygun onu sormak istemiştim aslında . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Tolga Kara :

ayırlısı tabi ama Türkiye de bulunur mu acaba android buna uygun onu sormak istemiştim aslında . 

İşin gerçeği çok da bilgimiz olmayan bir kısım bu farklı ekranlar ama Ömer'e bir soralım

@Tarahumara yazılım ekranın içinde midir yoksa başka bir yerde mi ? Yani diyelim ki ekran değişti yazılım değişir mi yoksa umut yok mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Tarahumara :

Yazlilim ekran icinde degil. Ekranin altindaki unitede. Yapilmasi gereken en mantikli sey arac icin uyumlu bir android cihaz almak. 

Anladım aracınçmın ortasında joystick var diğer beyaz ekranlı araçlardan farklı olarak . Direksiyondan ekranı kontrol filan var acaba dedim joystickli olunca birşeyler yapılabilir mi ? Yapılamazsa da android cihaz KKTC de yok . Türkiye den bulabilirmiyiz ?

IMG-20210130-WA0006.jpg

IMG-20210130-WA0007.jpg

Aracın içi de bu şekilde 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
30.01.2021 at 01:29, Tolga Kara :

Selamlar ben KKTC de yaşıyorum bi araç var elimde . Ekranı farklı. Android auto vs kullanılamıyor bunda . Ne yapılabilir Veya Türkiye den android ekran bulabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek var mı ?

received_229660652117079.jpeg

Aliexpress ten sipariş verebilirsin ya da parçacılardan(hurdacı) kazalı mazda demio bulup sadece gereken parçayı satın alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...