Jump to content

1. Nesil Mazda için motor sağ takozu (3 nolu takoz)

DonQuichotte
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2009 Mazda 3 sedan aracımın motor sağ takozu (3 nolu takoz) iyice gitmiş durumda, plastik kısmı, parçalanmış. Konuyla ilgili yaptığım araştırmalarda, genel olarak kauçuk yan sanayi, yağlı yan sanayi ve orijinal-orijinale eşdeğer diye üç kalite segmenti olduğu izlenimi edindim.

Orijinalini servisten sormadım, ederinden çok daha pahalı olacağını tahmin ettiğim için.

Dubai'deki bir global satıcıda orijinali, 80,49 $ ve 33,88 $ Aramex kargosu fiyatına var. https://partsouq.com/en/search/search?q=BEA239060

İzmir'de Maher markalısı, 190 ₺, ancak kauçuk mu, yağlı mı öğrenemedim. Ankara'da Akmir Oto diye bir yer, Malezya malı olanını 430 ₺ karşılığı satıyor.

Hareketli parçaları bulabildiğim en kaliteli olanından almaya dikkat ediyorum ancak bu parçada hem çok az çeşide denk geldim, hem fiyat farkları ve oranları mantık dışı.

Bu konudaki görüşleriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 1. Nesil için servis 2200TL fiyat verdi ben de aynı sorun var 240 TL ye aldım 3 ayda yine yağ akıtmaya başladı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.03.2021 at 22:18, HaydarÇetin :

Mazda 3 1. Nesil için servis 2200TL fiyat verdi ben de aynı sorun var 240 TL ye aldım 3 ayda yine yağ akıtmaya başladı 

Ben Tenacity marka aldim 1 seneyi gecti Hala saglam

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...