Jump to content

Makyajlı Mazda3

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

evet aynen oyle...ama zugurt lafı bıraz abartı buna....mazda3 almak yerıne tercihini ekonomi ve performansı bır arada bulunduran bır essege bınmek dıyelım (elımdekı ıkı mazdayı toplasam bı mazda3 edıyo hemen hemen:) )

yok yok o anlamda değil züğürt kusura bakma kastım o deildi züğürt tesellisi diye bir deyim var ya ona binayen kullandım :-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok ya ben o anlamda anlamadım...dedım ya konunun basında mazda 3ten vazgectım bu daha ekonomık ve performanslı geldı dıye....ya ıse bak ıkı mazdam var bı surelıgıne ama ıkısı bır mazda3 etmıyo:)

aman yanlış anlaşılıp istemeden gönül kırmayalımda :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ama mazdaya koysalardı su yenı nesıl 1.8i ne guzel olurdu...1,8 120bg...ucururdu o arabayı...1,6 105 ıle boyleyse 1,8de artan tork ve 15 bglık fark baya ıyı bır performans saglardı ama nasıp trye gelmıyo malesef...bırde yanlıs hatırlmıyosam 1,8i 3e deılde 6ya koydular sadece..

1.6 çok iyi degil ama yeterli performansı veriyor birde 1.8 120 hp hondanın 125 ps si gibi olacaksa hiç olmasın zira arac 125 ps 0-100  at de 12.5  bizim guzularda 12.4sn yani aradaki beygirler iş yapmak yerine otluyor boş boş :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde 1.8 120 hp hondanın 125 ps si gibi olacaksa hiç olmasın zira arac 125 ps 0-100  at de 12.5  bizim guzularda 12.4sn yani aradaki beygirler iş yapmak yerine otluyor boş boş :tey: :tey:

Çok güzeldi Bülent koptum valla gülmekten.:)) :)) :)) :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

[quote author=uyumsuzelement link=topic=615.msg15790# birde 1.8 120 hp hondanın 125 ps si gibi olacaksa hiç olmasın zira arac 125 ps 0-100  at de 12.5  bizim guzularda 12.4sn yani aradaki beygirler iş yapmak yerine otluyor boş boş :tey: :tey:

Çok güzeldi Bülent koptum valla gülmekten.:)) :)) :)) :))

gercekleri yazdım abi :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 çok iyi degil ama yeterli performansı veriyor birde 1.8 120 hp hondanın 125 ps si gibi olacaksa hiç olmasın zira arac 125 ps 0-100  at de 12.5  bizim guzularda 12.4sn yani aradaki beygirler iş yapmak yerine otluyor boş boş :tey: :tey:

Üstelik 12.4 sn otomatik viteslilerde, manuel guzularımız 11 sn 'de çıkıyor 0'dan 100 km'ye, maşallah..  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran, Bület ve de Uyumsuzelemet yazdığı için, ben takılmak amacıyla, tekrar ettim....Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, yaptığım imla hataları kasıtlıdır...

Özel not; Özel isimlerin ilk harfi büyük yazılır arkadaşlar, bundan sonra benim ya da bir başkasının isimlerinin ilk harfini küçük yazanları muhatap almayacağım....

Abi, kendimi bu kastettiğin gruba almıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent e ilk arabayı alırkende dediğim gibi, makyajlı makyajlıdır abi.

O zamanda söylemiştim, sadece eskilerin jantları daha güzel, diğer makyajlanan heryer, eskisine göre daha güzel. Ha para farkı açısından, değer veya değmez o da kişinin kendine kalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biran, Bület ve de Uyumsuzelemet yazdığı için, ben takılmak amacıyla, tekrar ettim....Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, yaptığım imla hataları kasıtlıdır...

Özel not; Özel isimlerin ilk harfi büyük yazılır arkadaşlar, bundan sonra benim ya da bir başkasının isimlerinin ilk harfini küçük yazanları muhatap almayacağım....

Anaaaa,"n"harflerini unutmuşum. :o Anlamadım genelde dikkat ederim çünkü isimleri doğru yazmak saygı unsurudur benim içinde.Mazeretim acaba klavyede n harfinin tuşu arızalı olması olabilir mi?.(Çevir kazı yanmasın) :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent e ilk arabayı alırkende dediğim gibi, makyajlı makyajlıdır abi.

O zamanda söylemiştim, sadece eskilerin jantları daha güzel, diğer makyajlanan heryer, eskisine göre daha güzel. Ha para farkı açısından, değer veya değmez o da kişinin kendine kalmış.

valla ben begenerek aldım kanka birde 2007 yılında sıfır arac alıp 2006 model olmasının elle tutulur bi mantıgı yoktu benim açımdan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Anaaaa,"n"harflerini unutmuşum. :o Anlamadım genelde dikkat ederim çünkü isimleri doğru yazmak saygı unsurudur benim içinde.Mazeretim acaba klavyede n harfinin tuşu arızalı olması olabilir mi?.(Çevir kazı yanmasın) :fiuw:

azcıkta kuzu çecir abi kaz yetmez bu kadar adama
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben begenerek aldım kanka birde 2007 yılında sıfır arac alıp 2006 model olmasının elle tutulur bi mantıgı yoktu benim açımdan

Ülen kanka, zaten ben bu dediğini sana dememiş miydim?

Sanki farklı bişey demişim gibi bi durum çıkıyo ortaya. ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ülen kanka, zaten ben bu dediğini sana dememiş miydim?

Sanki farklı bişey demişim gibi bi durum çıkıyo ortaya. ;):)

ben sölemiştim bi konu altında özhanda destek oldu makyajlı al die :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...