Jump to content

Mazdanın motor sesi

BAHADIR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar tabiki her motor aynı sesi vermez her motorun sesi farklıdır ama bazı  motorlar biraz yakın ses verebilir  bende mesela 2008 vito var daha sıfır  babam kullanıyor 50 km bile yapmadı araba ama benim 323 sesi ondan daha güzel yani gerçi o araba dizel ama traktör gibi çalışıyor abi yani  hondaların motor sesleri çok güzel kulaga hoş geliyor  tabi  626 1992 ve 1997 yılı arası çıkan modellerin sesi biraz hondaya yakın gerçektende 2 vites 3 vitesde uzarken bile  motorun sesini çok begeniyorum 

ama her zaman diyorum  mazda glasmanda 1 numara yani bu birazda hastalık oldu bende galiba mazda arabası  kullanıcısına  farklı bir sürüş keyfi veriyor olmalı ki her mazdadan sonra  başka araba kullanan muhakkak mazdayı arıyor galiba hastalık yapıyor bu mazda  yani ben bile hergün okadar araba kullanıyorum  ama mazdanın tadı yok diyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla eski man kamyonlarda bir çan sesi vardır. WosWos larda eski tosbağalarda bilya sesi olur  yada bana öyle geliyor. bedfordunkinden yukarıda bahsetmişler kendine has soğuk alıp üşütmüş köpek sesi vardır bana göre. ama mazdada ayırt edilecek bir ses yok. abart eksozun yoksa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece çalıştırırken kendine has bir metal sesivar.Oda triger kayış olmadığından çıkıyor galiba

Edit:Triger kayışı var fakat metalden galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazda3 de abart egsoz var hafif tatmin edici ses veriyor ama o olmadan önce araç sadece çalıştığında tok ses veriyordu sonrada normal bir ses ama benim istediğim sesi susturucuları iptal etmeden alamam zor mazda3 den

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece çalıştırırken kendine has bir metal sesivar.Oda triger kayış olmadığından çıkıyor galiba

Edit:Triger kayışı var fakat metalden galiba

Benim de en çok dikkatimi o çekmiştir. Mazda6 da o kadar net değil ama Mazda3 te bariz bir şekilde hissedildiğini düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi arabadan iyi bir ses alıp alamayacağınızın en iyi göstergesini açıklıyorum iyi dinleyin çok basit: hava filtresini sök va gazla.

(tabi kutunun kapağını açık bırakacak yada çıkaracaksın)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi arabadan iyi bir ses alıp alamayacağınızın en iyi göstergesini açıklıyorum iyi dinleyin çok basit: hava filtresini sök va gazla.

(tabi kutunun kapağını açık bırakacak yada çıkaracaksın)

bu şekilde sadece max. ne kadar ses alacağınızı öğrenebilirsiniz. yani denemeyi yapıp sesi beğendiniz diye o şekilde gezmeyin. ha ille de bu ses çok güzelmiş diyorsanız o zaman filtre hortumunun ucuna kadın çorabı geçirin ki tozu pisliği az da olsa tutsun ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2001 cıvıc le filtresiz en az 10,000 km gezdim. taktığım zamanlarda da king dragon filtre oluyordu gene orjinali takılı değildi böyle 50bin km kullanıp satıldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2001 cıvıc le filtresiz en az 10,000 km gezdim. taktığım zamanlarda da king dragon filtre oluyordu gene orjinali takılı değildi böyle 50bin km kullanıp satıldı

içeri giren toz parçaları yanma odasında pistonlarla yanma duvarları arasında zımpara görevi görür ve aşınmayı kat kat arttırır. sen şanslıymışsın ama o arabayı alan kişi çok şanssız biriymiş Hakan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen katılıyorum mustafa abi,

içeri giren toz parçaları yanma odasında pistonlarla yanma duvarları arasında zımpara görevi görür ve aşınmayı kat kat arttırır. sen şanslıymışsın ama o arabayı alan kişi çok şanssız biriymiş Hakan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

filtresiz yazık olmuş o arabaya ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...