Jump to content

LPG Dönüşüm Kiti Önerileri

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Atiker gibi sistemlerde tek çözüm enjektörlerin değişimi. Yani büyük takıyorlar ozaman tekleme gidiyor. BRC de kesin sorun çözülüyor. Lavatoyu bilmiyorum ama tavsiyem enjektörleri değiştir. Eğer tekleme gitmez ise geri verirsin

875.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

enjektörleri büyük takınca,yakıt tüketimi artmaz mı?

Artma ihtimali var. Ama tekleyerek gitmekten iyidir. :)  BEn şu anda deniyorum. Boş depoya 40 tl lik gaz aldım bitene kadar gideceğim. Şehir içi 200 kuruş bana yeter. Şu anda 135 km oldu hala gidiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Selam,kolay gelsin herkese

98 model 323 Practica bi araç aldım,95.000 km de orjinal bi araç,otomatik vitesli

bu araca hangi marka lpg önerirsiniz?ben atiker düşünüyorum sorun yaşarmıyım faydasını görürmüyüm

kullanan varsa ne kadar yakacağım hakkında bilgi verirmisiniz

şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biraz bütçeye bağlı.atiker türk malı parçası ucuza hemen bulunabilir.ben prins diyorum.ama atikere göre 2 kat fazla fiyatı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Ben bi ara eski 323'e düşünmüştüm 2 ay forumları kazıdım Ramses diye bir markaya karar vermiştim ama Sattım aracı acil. Müşteriyle iletişimi süperdi. Ama Hem kullananların tavsiyesi, hemde iyi bir Usta lazım galiba Sana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama Hem kullananların tavsiyesi, hemde iyi bir Usta lazım galiba Sana

doğru bir tespit burak abi ve mustafa abininkiler lepege li onlarda bildiğim kadarıyla memnunlar onları bekliyim bakalım ne dicekler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla kafam karışıyo yavaş yavaş

bi ustanın söylemesi ben önermiyorum çünkü sübap ları çok zayıf sıkıntı yaşanıyor diyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler burak abi

Ne demek Akif, Emre var sitemizde BRC de çalışıyor. Istersen onunla bir temasa geç ondan da bilgi alabilirsin ;) Tabii aldığın bilgiyi bizimle paylaşmak kaydı ile :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aynı araca Echotec italyan Lpg seti taktım ve ilk 5-6 bin km hafif performans kaybı hariç sıkıntı yaşamadım. Ancak ilk gaz filtresi değişiminden beri arabada silkelemeden tutun motor ve şanzmanı yaptırtmaya kadar giden yaklaşık 8-9.000 Tl ve bir o kadarda zaman-emek harcadm. Lpg'den önce gül gibi sorunsuz, sadece yağını bakın suyunu bile değil; 10.000 km de bir değiştiğim bir aracım  vardı. Bu araçlara Lpg taktığınız gün aslında onları gözdende çıkarmış oluyorsunuz bence...araç gerekli vites değişim enerjisini yaratamadığı için şanzımanda zamanla vuruntular ve şanzıman indirmeye varan, yok motorda o çok hassas ayarlar asla tam olarak yapılamadığı için yağ yakmalar, sübap yanıkları, ateşleme sisteminde saçma sapan masraflar, vs vs,,, araç bozulur herkes suçu haklı haksız Lpg ye atar, işin içinden çıkılmaz  .... Orjinal parçası böylesine pahalı olan mazda gibi araçlarda Lpg bence bir tür mazoşizm göstergesidir.( Çünkü ustalar darlanınca sizden hep 1-3.000 tl arasında fiyatı olan orjinal parçalar olmadığı için problem devam ediyo der ve aslında 8-10.000 Tl lik aracın tek arızası için bu denli pahalı parçaları alamayacağınız bildilklerinden bir nevi sizi başınızdan savarlar; yan sanayi aldığınızda ise parçayı cevap hazırdır..--Ama abi bu yan sanayi vs vs:))) Kendi elinizle gül gibi sorunsuz aracınızı bir gün çöpe atıp arkanıza bakmak istemeyecek kadar kötü görebilirsiniz. Yani bence dostum Ne Lpg şeytanını gör nede Arada İllallah çek...az bin öz bin..ama kulağın rahat bin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

evet arkadaşlar uzun bir süredir brc yi kullanmaya devam ediyorum tek kelime ile süper hiç sorun yaşamadım sadece bir kere ayar yapıldı 15000 km ye geldi nerdeyese yakıt da lpg fiyatlarına göre standart olarak değişiyor yani bi öyle bi böyle miktarlarda değişme yok standart.ben memnunum takdırmadan önce çok yorum lar okudum araştırdım bende benden sonrakilere yardımcı olmak için son durumu paylaştım ama atiker ııııııııııııı başkasını bilmem.saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

atikeri ancak karbüratörlü araçlara öneririm, zaten bugune kadar hangi konya malı oto parçası aldıysa çevremdekiler hiç verim alamadı, lpg kitinden mi verim alacaklar, hiç sanmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Atikerdekilere tekleme var diyorum,inanmayı bırak dalga bile geçiyorlar ikinci gidişimde .Ama bir defa aldatırlar.Gel de yabancı sermayeye para verme.Bundan sonra nasıl işime gelirse.Yerli falan hikaye.İtalyan malı abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşım öncelikle lpg kitin hayırrlı olsun

moralini bozmak istemem ama sanki yakıt tüketiminde bi gariplik var çünkü bende lantis 1.8 motor olmasına rağmen 20 tl lpg ile şehir içi omak suretiyle ve performanstan ödün vermeden 110 km yapıyorum sen bence lpg kitinin basınç ayarlarını tekrar kontrol etmende faydası olabileceğini düşünüyorum.. (aracımdaki lpg kiti atiker)

bu arada hava filitre hortumunda ufak bir yırtık dahi olsa bu sorunu yaşata biliyor kontrol etmende fayda var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Benim 2001 için zamanında çok düşünmüştüm Lpg ama yaptırmadan sattım.İlginç bir iş ya tutarsa hesabı çoğunlukta.Çok memnun olanda var lanet edende :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşım öncelikle lpg kitin hayırrlı olsun

moralini bozmak istemem ama sanki yakıt tüketiminde bi gariplik var çünkü bende lantis 1.8 motor olmasına rağmen 20 tl lpg ile şehir içi omak suretiyle ve performanstan ödün vermeden 110 km yapıyorum sen bence lpg kitinin basınç ayarlarını tekrar kontrol etmende faydası olabileceğini düşünüyorum.. (aracımdaki lpg kiti atiker)

bu arada hava filitre hortumunda ufak bir yırtık dahi olsa bu sorunu yaşata biliyor kontrol etmende fayda var

yazınızı okudum merak ettigim bişey var lpg yi kaç liradan alıyorsunuz bide en son ne zaman hesap yaptınız :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...