Jump to content

LPG Dönüşüm Kiti Önerileri

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim lovato kiti olan bir astinam vardı ilk başta tekleme problemi vardı ancak düzgün ayarla sorun kesildi. lovatoda mazda için hazır program var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim lovato kiti olan bir astinam vardı ilk başta tekleme problemi vardı ancak düzgün ayarla sorun kesildi. lovatoda mazda için hazır program var

eminmisin sorun kesin çözüldümü. Bu hazır program bizim araçlardaki sorun için özel mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

eminmisin sorun kesin çözüldümü. Bu hazır program bizim araçlardaki sorun için özel mi ?

kusura bakmayın iletiyi yeni gördüm;

başta benim ayar yaptırdıgım ustada uğraştı uğraşti saatlerce epey bi azalttı ama tam bitiremedi sonra tak etti birini aradı oda yahu sen neden uğraşıyorsun dedi sistemde mazdanın programı var dedi onu yükleyin sonra ihtiyacı kadar fakirleştirme yapın dedi,

yaptık oldu:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kusura bakmayın iletiyi yeni gördüm;

başta benim ayar yaptırdıgım ustada uğraştı uğraşti saatlerce epey bi azalttı ama tam bitiremedi sonra tak etti birini aradı oda yahu sen neden uğraşıyorsun dedi sistemde mazdanın programı var dedi onu yükleyin sonra ihtiyacı kadar fakirleştirme yapın dedi,

yaptık oldu:D

Nerede yaptırdın adres ve telefon verirmisin bende gidip yaptırayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

1998 Model 323 Familia İçin Sıralı Sistem LPG taktıracağım. Hangi marka LPG Önerirsiniz?

Markadan ziyade usta araştırması yapın.

Neticede en baba sistemi bile taktırsanız, usta dandikse hiçbir kıymeti yok yapılan işin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar haklı , usta işine fransız ise en kral sistem dahi size işkence çektirir , atiker kullanıyorum sorun yok , aldığımda vardı ,olmasaydı ,hesaplı olacaksa aldesa veya atiker , orta karar olacaksa brc ,para no problem ise teleflex tercih ederdim.Malzeme kalitesi artık belirli bir standart'a ulaştı, Bu işte yazılımda önemlidir.

unutmadan ekleyeyim : Buji değişimi gerekebilir ,bujilerim bosch superplus.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İş ustada bitiyor,bu motorlar zaten nerdeyse hepsi ile sorunsuz çalışıyor..

Ben Zavoli Type Zeta kullanıyorum,son derece memnunum tavsiye de ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef 99-03 model olanlarda kalibrasyonu düzgün yapamıyorlar ve bu yüzden silkeleme çok oluyor. Bunu birçok kullancıdan birçok kez duyduk fakat sorun araçda değil yapan ustada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Aynı araç bende de var.

6000km önce yetkili serviste(MEB Basayar) LC Global marka taktırdım.

Henüz bi sorun çıkartmadı. Performansda benzinle aynı.

Zaten 1.5 araçtan çok seri olmasınıda bekleyemezsiniz.

Tasarrufu da çok iyi 100tl lik gaz ile 620km gidiyorum.

Kısacası memnunum ve tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değerli Mazda kullanicilari öncelikle Mazda ile ilgili görüş, düşünce ve tecrübelerinizi aktarmis olduğumuz bu siteye yorum yapan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarak edinmiş olduğunuz tecrübelerden 99 model 323 GLX aracima hangi LPG markasi taktirmami tavsiye edersiniz ve de güncel fiyatlar hakkinda bilginiz varsa sevinirim.Çünkü her yerde farkli fiyat söylüyorlar.

BRC yi araştırdım 2A mühendislikten MY-11 modelini tavsiye ettiler aracimla en uyumlu model budur dediler. Sizlerin diğer markalarda tavsileri neler olur ??

Saygilarimla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taktırmayın.Zaten 1.5 motora gerekmiyor.Bu kasanın lpg ye uyumu sıkıntılı.İnce ayar filan hikaye.İllaki taktıracağım diyorsan taktır ama hemen işletme sonra söktürürsün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@habo26

Daha önce tecrübeniz oldumu bilmiyorum ama benim lpg ile hiçbir sıkıntım yok. bahsedilen tek sıkıntı 2500 devirdeyken takleme yapması. Ki bu hiç sorun değil.

@A-Lee

Benim aracımda atiker var. sorunsuz kullanıyorum. yaklaşık 60 bin km oldu. BRC daha iyi bir sistemdir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lupara

Aynı anda iki kişiye cevap yazanı ilk defa burada gördüm.

2500 devirde filan değil her devirde yapıyor bu kasa.Aynı araçtan benim de var.Lpg Atiker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1999 model bendede var. luparonun dediği gibi 2500 devirde yapıyor sadece. yokuşlarda biraz daha fazla hissediliyor. bencede büyük bir sıkıntı değil. lpg kiti aldesa marka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...