Jump to content

Deri Koltuk

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O zaman Dündar Usta ile görüşeyim...

Sedat Abi kararlıysan biz ikaz ederiz kendisini, halleder sanıyorum o güne kadar, hele yarın olsun da geleceğin bir kesinleşsin önce.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 121
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

10

• Selman

18

• SeDin

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Sedat Abi kararlıysan biz ikaz ederiz kendisini, halleder sanıyorum o güne kadar, hele yarın olsun da geleceğin bir kesinleşsin önce.... :)

Oooo!.. Ben telefonla görüşüp siparişi verdim bile :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya çok çok güzel gözüküyo deri ama kışın dondurup yazın pişirmesi yok mu... :(

Vallahi bilmiyorum ki Okancığım, hani binen, gezen olsam söyleyeceğim ama... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi, koltuklar harikulade gözüküyor.. gerçekten arabayla mükemmel bir uyum olmuş..

Kalitede gayet iyi gözüküyor.  ..

Sanırım sadece arka koltuğun orta kol dayama bölümünde bir toplanma olmuş..(inip-kalkma sırasındaki esnemeden dolayı, ya da açılıp kapanabilmesi için kasıtlı bırakılmış da olabilir.)

Onun dışında bir kusur bulamadım ben vallahi.

Güle güle kullan,

bol kilometreler... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam o zaman, bizden geçti yani, Dündar el koydu.... :)

Geliyosun yani... ;D ;D

Aşkolsun, hiç geçer mi senden!.. :) Yine de bir ara Dündar Usta'ya "hamil-i kart yakinimdir" demeni beklerim :)

Herhalûkârda geleceğim, ama tarih konusu yarın netleşir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi kuralların en başında yazıyor, foruma kendi adınızla üye olmanızı öneriyoruz, diye... Bunu uygulamayanların şikayet şansı yok..... :)

Haklısın elbette... Ancak bu kural benim hafıza zafiyetimi kurtarmıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aşkolsun, hiç geçer mi senden!.. :) Yine de bir ara Dündar Usta'ya "hamil-i kart yakinimdir" demeni beklerim :)

Herhalûkârda geleceğim, ama tarih konusu yarın netleşir...

Sedat Abi hele bir netleşsin tarih, Dündar'a benden önce seslenecekler var, merak etme sen... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi, koltuklar harikulade gözüküyor.. gerçekten arabayla mükemmel bir uyum olmuş..

Kalitede gayet iyi gözüküyor.  ..

Sanırım sadece arka koltuğun orta kol dayama bölümünde bir toplanma olmuş..(inip-kalkma sırasındaki esnemeden dolayı, ya da açılıp kapanabilmesi için kasıtlı bırakılmış da olabilir.)

Onun dışında bir kusur bulamadım ben vallahi.

Güle güle kullan,

bol kilometreler... :D

Evet, evet... dediğin yer (dirsek dayama) benim de dikkatimi çekti ama ancak fotoğraflara bakınca :)

Çok teşekkürler... Bol kilometre meselesini de İstanbul_izmir'le çözeceğiz inşallah... Biliyorum km yoksulu olarak forumun en utanılası durumda olanıyım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, evet... dediğin yer (dirsek dayama) benim de dikkatimi çekti ama ancak fotoğraflara bakınca :)

Çok teşekkürler... Bol kilometre meselesini de İstanbul_izmir'le çözeceğiz inşallah... Biliyorum km yoksulu olarak forumun en utanılası durumda olanıyım :)

Sedat Abi arabayla geliyorsun yani, ne gün geliyorsun, ne şekilde, ne yapmalıyız biz?... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedat Abi arabayla geliyorsun yani, ne gün geliyorsun, ne şekilde, ne yapmalıyız biz?... :)

Rakı ve mezeleri hazırlamalısınız Abi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler...

Doğaldır abi. Şoför koltuğuna kurulunca arkaya bakmıyosundur tabi..  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...