Jump to content

Yeni Megane III

Guest BarisMak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tarihin hangi diliminde ne sebeple ortaya çıkmış bilmiyorum ancak bu Fransız arkadaşlar kendilerini sanat ve dolayısıyla tasarım konusunda hep öncü ve başarılı görmüşlerdir.Dillerinin hala konuşulduğunu sandıkları gibi tasarımlarına da hala bayılınıyor sanıyorlar.Aynı hatayı Citroen de kuruluşundan beri yapıyor.Beğenilmek için sürekli çabalamak sonunda fazla çabalamayı meydana getiriyor.Bu araba işte bu durumun resmi.Bu aralar sık düşülen bir hata.Hata diyorum çünkü müşteri yelpazesini daraltıryor.Tasarım ya beğenilir ya nefret edilir bir tasarım.Aynı Civic Hb gibi fazla zorlanmış ve bana göre dümdüz çirkin.Üstelik Renault'nun bu araçta kesinlikle ve kesinlikle sınıfının en ucuz plastiğini kullanacağı düşünülürse yine biz mazdacıların ilgi alanına girmiycek bir araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• Superas

6

• emredeler

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İçini ve önünü hiç beğenmedim. Klima kompresörü reno'larda genel bir rahatsızlık herhalde. Ben de 1.100ytl tutarındaki kompresörü garantiden değiştirmiştim Laguna'da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.. Renault düzgün bir direksiyon yapmayı ne zaman başaracak acaba ? ....

O nasıl bi direksiyon öyle, sanki sünger bob kollarını açmış bacaklarını kapamış gibi... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yöneticilerine ve tasarımcılarına sorarsan kendilerini çok başarılı gördükleri kesin ki birbiri üstüne aynı garabetlikte arabalar yumurtlayıp duruyorlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok kötü değil ki renonun arabaları. Ben 3 tane Laguna kullandım, sadece klima kompresörü ve kumanda paneli arıza verdi. İşyerine de bir megane almıştım, 1 sene boyunca sadece kazalara para ödedim, onun haricinde bir masraf çıkarmadı ve ikitelli atatürk sanayi'de en çok çıkma parçası olan arabalardan biri olduğu için sıkıntı yaşatmadı bana. Sadece tasarım konusunda çok zayıflar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bizim millet gidip bu arabaya 30 40 milyar verdikten sonra, renault yöneticileri bizim millet için ne düşünüyordur acaba :)

su katılmamışlar diyolardır :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen abi :) neyse bana uzak dursun, ha safrane bir ara beni tatmin etmişti ancak kardeşim ona da ne yakıt ne motor yetirebildiler bu fransızlar... önce 2.0 sonra 2.5 sonra olmadı 3.0 daha gider bu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç sevemedim şu fransız otomobillerini  >:(

berbat ötesi araba yapıyorlar bide utanmadan en iyi tasarım vs. gibi sözlerle satıyorlar  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi çok ezdiniz renoyu.... bizde mazdadan önce bir tane rainbow vardı az kahrımızı çekmedi...tipide bolu dağını zincirsiz çıkmıştı babam onunla frenleri kötüydü biraz babam ondan şikayet ederdi...onun dışında işimizi görüyordu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Owww Maşallah 8. Fransız savaşı çıkmış sitemizde ;D Pis fransızlar çok kötü komedi filmi(Taxi serisi) çekiyorlar :2funny: hep kendi arabalarına 5 yıldız veriyorlar :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi çok ezdiniz renoyu.... bizde mazdadan önce bir tane rainbow vardı az kahrımızı çekmedi...tipide bolu dağını zincirsiz çıkmıştı babam onunla frenleri kötüydü biraz babam ondan şikayet ederdi...onun dışında işimizi görüyordu...

zaten o şekilde kullanmak için alınır reno ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Owww Maşallah 8. Fransız savaşı çıkmış sitemizde ;D Pis fransızlar çok kötü komedi filmi(Taxi serisi) çekiyorlar :2funny: hep kendi arabalarına 5 yıldız veriyorlar :D :D

O son filmdeki 407 güzeldi canım :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aaa.. valla bak orası doğru hakkaten.. keçi gibi dağ bayır tırmanıyolar hakkaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...