Jump to content

323 Otomatik Vites Hakkında (90-94)

cenkizdokuzcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

satıyormusun  :sopa: satmıyormusun  :sopa:

tekrar düşün istersen  :sopa:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sayın sistempro gene sopanızı kapmışsınız  ;D  :o ama üzgünüm gene satmıyorum.  :D

Değerini bulduğunda satılmayacak araç yoktur,Araçta çok israrcıysanız reddedemeyeceği bir teklif yapın : )  :egy:

lütfen öle bişey yapmayın gerçekten satmayı hiç istemiyorum çok üzülürüm, inanın benim için bir araç değil bir kardeş gibi olmuş benim en hoşlandığım hobilerimden biri arabamla uğraşmak. :)8)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 177
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• mazda22

16

• dogan_u

17

• NoooFearrrr

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest sistempro

Değerini bulduğunda satılmayacak araç yoktur,Araçta çok israrcıysanız reddedemeyeceği bir teklif yapın : )  :egy:

yeterince ikna edici olamadım galiba  Gurme'cim  :sopa:

:D :D :D :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

:boks:    vs    :sopa:  satmıyorum  8) ayrıca amatör kick boxcuyum sölemiş olayım  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ohoo bende muay thai'ciyim.

bende amator. ama abime karşı parmağımı bile kullanmam ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökan bey haklısınız,konuyu çok dağıttık  :kafa: Ben eski model araçlarda otomatik vides önermiyorum,2006 ve üzeri araçlarda dediğiniz gibi candır : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Gökan bey haklısınız,konuyu çok dağıttık  :kafa: Ben eski model araçlarda otomatik vides önermiyorum,2006 ve üzeri araçlarda dediğiniz gibi candır : )

2006 mı :fiuw:

Gürhan abi 91 modeldekini kullanıyor. Mazda farkı  ;) MaşALlah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 mı :fiuw:

Gürhan abi 91 modeldekini kullanıyor. Mazda farkı  ;) MaşALlah

maşallah hakkatende ama modelle alakası yok bu durumun mazda hem iyi araç üretiyor, bende iyi bakıyorum sıfırdan farksız bir durumda biniyorum ama bu gün bir sorun yaşadım halada çözmüş değilim farklı yere konuyu açaçam.

sayın sistempro zaten bütün kick box cılar ayrıca maitayi yapar bizim profesyonel arkadaşlar tüm hepsinde döüğüşüyorlardı ben tatvan takımıyla takıldım 7-8 ay kadar ki takımda türkiye vede avrupa şampiyonları vardı. ben zaten ölesine takılıyodum sırf güzel döğüş edeyim hemde kondisyonum iyi olsun diye. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

maşallah hakkatende ama modelle alakası yok bu durumun mazda hem iyi araç üretiyor, bende iyi bakıyorum sıfırdan farksız bir durumda biniyorum ama bu gün bir sorun yaşadım halada çözmüş değilim farklı yere konuyu açaçam.

sayın sistempro zaten bütün kick box cılar ayrıca maitayi yapar bizim profesyonel arkadaşlar tüm hepsinde döüğüşüyorlardı ben tatvan takımıyla takıldım 7-8 ay kadar ki takımda türkiye vede avrupa şampiyonları vardı. ben zaten ölesine takılıyodum sırf güzel döğüş edeyim hemde kondisyonum iyi olsun diye. :)

Ramazan diye birini tanıyormusun abi. İri yarı, kel ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1993 323 hb otomatik şanzıman aracımda vites D'de iken ışıkta felan durduğumda hissedilir şekilde titreme yapıyor rolantiye alması gerekmiyormu aracın durduğunda. Her durduğumuzda N VEYA P 'yimi almamız gerekiyor. Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araçla duruduğunuzda vites D ise N ye alınız vede hareket edene kadar N de bekleyiniz titreme durumu normaldir sanırım rölantiniz biraz yüksek o yüzden, oto viteslerde D ye aldığınnzda yük motora biner araç hareket etmek ister buda yakıtı artırır, dururken N ye alınız ayrıca stop etmekte bir o kadar hassastır araçı stop etmeden önce durur durmaz el frenini çekiniz aracın yükünü el frenine bindiriniz sonra P ye alıp stop ediniz. Mazda nızla size keyifli sürüşler dilerim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç durduğunda vites D iken frene basınca türübün boşaltması lezım...ya rolanti yüksek yada beyin yada türübünde sorun olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bendede aynı sorun var gibi rölantim 9 da sürekli ama durunca D de iken araba bayağı bir kasılıyor frenle türbübün alakasını anlayamadım türbünden yağ boşalması olamaz çünkü pompa sürekli oraya yağ basar, açıklamasını yaparsanız memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

gürhan abi, 323f'lerin şanzumanı bitince orjinali ne kadar fiyatı. ya da lantis otomatik tavsiye edermisin. lantisin otomatiği daha pahalıya mı gelir. mesela bendeki manuel ile otomatiki takas yapsam diye düşünüyorum. biliyorsun usta baksa şanzuman iyi dese, iki gün sonra bozulabiliyor. tavsiyen nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şanzımanı bitmez mazdaların  8)  :nazar:  tam tersine arabadan daha uzn ömürlüdür çıkmacılarda hurdaya çıkmış birçok 323 mazda nın  şanzımanı var hala  çalışır durumda  :nazar:  , sana oto vitesi önermiyorum manuel daha ekonomiktir vede bakımı rahattır, bence değişiklik yapma. :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar aracımın otomotik vites şanzımanı ile ilgili sormak istediğim bir kaç sorum var umarım cevap bulabilirim ,

Benim aracım 3 ileri oto vites bir 323 hb 3. viteste 3000 devirde 80 km hız yapıyor fakat bazen bakıyorum  devir 3500 lere çıkmış ama süret hala 80 de yani demek istediğim mevcut devirde ulaşması gereken hıza ulaşmıyor gibi bir durum var ,sormak istediğim otomatik şanzımanlardada balata v.s. varmıdır daha doğrusu oto şanzıman çok çeşitli olduğundan benim aracımın şanzımanı hakkında bilgiye ihtiycım var ve problemi nasıl çözebilirim.70.000 de şanzıman yağı değişmiştim o zaman sanırım dekxron 3 konuldu ama aslında benim aracım dextron 2 kullnması gerekiyormuş. bide araç üretildiğinden beri karterin içindeki şanzıman filtresi değişmemiş serviste bakım sırasında değişecektik karter contası o sırada olmadığından değişmedik ölece kaldı, dün karter contası , şanzıman filtresi sipariş ettim vede elime ulaştığında şanzımanın yağını boşaltıp karteri sökecem bu konuda bana bilgi verecek bu konuda bilmem gereken bir püf nokta varsa anlatacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...