Jump to content

Ferrari 599 GTB Fiorano

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yanlız bi keresinde takriben 15 yıl önce falan; müşterimiz olan bir benzin istasyonu sahibi zatın; Testarossa sına binmiştim.hatta fotom bile var.

bulabilirsen gönderirim buraya 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• MuRDoC_111

9

• izzet

8

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi sus anlatma ya... :D

Yaşımız gelince gidip biraz masraf edip en kalite takım elbise vs. alıp Ferrari'yle test sürüşüne çıkıcam, tek çare o... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi işte o yüzden hazırlık yapıyoruz... Bilmemkaç yüz milyar arabaya vermem ama en azından bi takım filan yaparız en kalitelisinden, e firma filan da var, şimdilik bi tek yaşım tutmuyo, sallamazlar bu yaşta, bi 10 sene kadar daha beklicem... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu laf lafı açıyor.Ferrai test sürüşü deyince aklıma direk Al PAcino geliyor. Kadın kokusu filminde ki;kör haline bakmadan yaptığı test sürüşü hani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi ya, ben şimdi gitsem gülerler, pederle filan gitmek lazım o da oldu canım dicek... :)

Yalnız ufak bi problem var, ben bu arabayı yerinden kaldıramam daha ya, şu 599'un modifiyesiz hali 611 beygircik... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama yani büyük konuşmiim ama öyle ya da böyle bi Ferrari sürmeden gitmicem abi, hiç olmadı artık son demlerde gasp ederim bitaneyi zorla... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi kısacası bu kampanya bizi aşar,Sonerin dediği gibi heyecan yapmadan,tepkisiz bir şekilde izlemek fotoğrafları sadece,elimizden gelen budur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben söylüyorum işte, hiç olmadı göç etmeye yakın bi silah edinip zorla çalıcam bitanesini trafikten, o yaştan sonra ne olursa olsun zaten, çok ciddiyim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu ben bunuda sevmedim insanmıyım ben?? :D :D

Nutkum tutuldu, bişey diyemiyorum sana Ahmetim, sen aşmışsın artıkın. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...