Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

dün aksam saat 8 civari bi tir solluyordum. kaldim :D bir baktim yeni yeni mazda 2 ve 3 ler. bursa istikametine doru gidiordu. canli canli görünce daha bi güzel oluyor... tüm mazdacilara hayirli olsun ne diim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bol kazançlı günler,hayırlı olsun.Haftasonu Antalya'daydım Özden hanımın dükkanın önünden geçerken özellikle yavaşlayıp baktım,dükkan tam takır şam şakırdı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bol kazançlı günler,hayırlı olsun.Haftasonu Antalya'daydım Özden hanımın dükkanın önünden geçerken özellikle yavaşlayıp baktım,dükkan tam takır şam şakırdı. :)

yani tebrik ediyorum.bu kadar geldiniz insan bi uğrar dimi?? tamamen boşalttık showroomuda önündeki 2. elleri de çektik.özellikle insanlarda merak uyandırıyoruz.bu sabah allaha şükür geldi araçlar.görmeniz lazım renkler acaip.araçlar resimlerinden de güzel. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözünüz aydın Özden.. 12 saatten fazla beklettiler demekki.. Olsun geç olmuş ama güç olmamış. :)

bildiğin gibi deil.akşam sigorta muhasebe herkes tünedik camlarda bekle allah bekle...sabaha görmek nasip oldu.ama hakkaten süppperler...  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...