Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bayiler yeni arabaların heyecanı ile resim çekmeyi ve eklemeyi unuttular :D

walla benden bugün paso.bikaç dakikaya yıkanmaları biter.inceleme başlar ve galiba bitmez..  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tiyo verelim size yeni 6 larda sunroofta dahil tüm camlar kumandadan açılıp kapanabiliyor :D :D

ben makyajlıyı alırken bu özelliği biliyordum ama satıcı bilmiyordu uyuz olmuştum adama :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda6 da AFS ne diyor sorarlarsa Adaptive Front Lighting System :D Uygar ile bu ne ola deyip bakmıştık bir süre :D

Bir de anahtar üzerindeki bagaj açma düğmesi tek basma ile değil sürekli basma ile çalışıyor :D Ben rezil olmuştum sizler olmayın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tiyo verelim size yeni 6 larda sunroofta dahil tüm camlar kumandadan açılıp kapanabiliyor :D :D

ben makyajlıyı alırken bu özelliği biliyordum ama satıcı bilmiyordu uyuz olmuştum adama :D :D

mazda satıcıları gerçekten sattığı aracın özelliklerini tam bilmiyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda satıcıları gerçekten sattığı aracın özelliklerini tam bilmiyor 

genelleme yapmayalım.. araçların özellikleri yazıyor..ama sabah sekizden beri inceliyoruz.kimse bize böle bişey demesin die...harbiden ayıp oluyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genelleme yapmayalım.. araçların özellikleri yazıyor..ama sabah sekizden beri inceliyoruz.kimse bize böle bişey demesin die...harbiden ayıp oluyo...

Üzerine alınma hemen Özden :D Ali muhtemelen Istanbul'daki bayilerden birinden bahsediyordur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üzerine alınma hemen Özden :D Ali muhtemelen Istanbul'daki bayilerden birinden bahsediyordur :D

istanbul desin o zaman ... bahsettiklerinizin hepsini biliyoruz biz.. motor parçalarını bile inceliyoruz.. bak gerginim zaten germeyin beni yafw..  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nazar: Hayırlı satışlar.. Hem showroom hem de arabalar oldukça güzel görünüyor Selin. gördüğüm kadarı ile 3 tane Mazda6 , 3 Mazda3 ama bir adet Mazda2 var..

Edit: Düzeltiyorum sayı daha fazlaymış :) İlk resimdeki araçları kaçırmışım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 nolu Selin in attığı mesajdaki, resimdeki, mazda3 te, plakadaki mazda3 yazısı yerinden çıkmış, umarım düzeltmişsinizdir hemen onu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla biz dün kadirle mazda2 yi tartıştık araç piyasadaki emsallerinden pahalı ve 1.5 motora sahip olduğundan sanırım 1.6 vergisi ödeceyek biraz dezavantaj gibim geldi bana....satış yapan üyelerimizin bunu nötrleyecek avantajları müşterinin gözüne sokması gerekiyor bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...