Jump to content

Araçlarımız Geldi - Volberk Otomotiv

Guest selin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hepimize hayırlı satışlar selin... çok güzeller... senden ricam var.lacivert  m6 yı daha ışıklı çekip onuda gönderirmisin.  :)

Lacivert dediğiniz sedefli boyaysa başayar daki m6 da oydu çok güzel bi rengi var onun, gözle görmek lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 254
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

42

• ozden

21

• Gökhan

49

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

walla biz dün kadirle mazda2 yi tartıştık araç piyasadaki emsallerinden pahalı ve 1.5 motora sahip olduğundan sanırım 1.6 vergisi ödeceyek biraz dezavantaj gibim geldi bana....satış yapan üyelerimizin bunu nötrleyecek avantajları müşterinin gözüne sokması gerekiyor bence...

vergilendirme 1301 cc ve 1600 arası aynı dolayısıyla yapcek bişiy yok.bu araçta 1,3 ve 1,5 motor var.ancak emsallerinden çok dolu.bu da satışt desteği verecek sanıyorum.herşey tecrübeyle sabit olacak. bakalım... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepimize hayırlı satışlar selin... çok güzeller... senden ricam var.lacivert  m6 yı daha ışıklı çekip onuda gönderirmisin.  :)

Fotoğrafları iyi çekemedim kusura bakmayın , iyi olanları da kb. yüksek olduğu için gönderemiyorum ama laciverti tekrar çekip yollarım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 nolu Selin in attığı mesajdaki, resimdeki, mazda3 te, plakadaki mazda3 yazısı yerinden çıkmış, umarım düzeltmişsinizdir hemen onu :D

:) Bu kadar dikkatli olmayın rica edicem ;) , düzelttik merak etmeyin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nazar: Hayırlı satışlar.. Hem showroom hem de arabalar oldukça güzel görünüyor Selin. gördüğüm kadarı ile 3 tane Mazda6 , 3 Mazda3 ama bir adet Mazda2 var..

Edit: Düzeltiyorum sayı daha fazlaymış :) İlk resimdeki araçları kaçırmışım..

Teşekkürler sağol,

Tolam 10ad. aracımız var burak :) ; 2ad. mazda2 , 2ad. mazda3 hb, 2ad. mazda3 sedan, 4ad. mazda 6 .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 lerden biri lansman rengi olan yeşil sanırım. Benim çok hoşuma gitti o renk.. 4 Adet Mazda6 ha ? Demek Mazda6 ya daha çok ağırlık veriyorsunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gelen Mazda 3 ler hangi çeşit.Yani low,mid,high gibi şeyler yazıyor mazdanın sitesinde

Sitedeki tanımlamalar sanırım değişecektir en kısa zamanda , touring diye bir tanımlama var high paketin bir altı .şu an elimizdeki mazda3 ler touring diye geçiyor dediğim gibi. m/t ve a/t leri mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selin hanım'a ve diğer tüm Mazda bayilerine hayırlı satışlar diliyorum.. Tırla galeriye yeni araçların gelmesinin ne kadar heyecan uyandırdığını bilirim fakat sizinki daha bir başkadır şimdi.. Yeniden doğuyormuş gibi..  :nazar:O0 O0

Bence Mazda'nın satış pastasındaki büyük pay Mazda 6 olacak  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Başayara uğradım ve hepsini yerinde test ettim.Dediğiniz gibi Mazda 6'nın rengi çok değişik,açık ton bir lacivert ama hoş durmuş.Mazda 3'lerin ise Turing modeli mevcuttu,bu model bizim M 3'lerin Dynamic modeline denk geliyor.Tek farkları Mp3 çalar ve siyah renkli göğüs kaplamaları,başka hiçbir fark göremedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar Selin ve Özden hanım  :) Özden bir aksilik olmazsa austosta oralarda olurum yakından anca o zaman görebileceğim yeni modelleri galiba  :) bakarsın anahtarları değişiriz senle  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar Selin ve Özden hanım  :) Özden bir aksilik olmazsa austosta oralarda olurum yakından anca o zaman görebileceğim yeni modelleri galiba  :) bakarsın anahtarları değişiriz senle  ;)

sen rengini sölicen mücahit abi...gerisi benim işim... bizde biliyosun 1 araç alana 1 tabak sarma bedava..  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selin hanım'a ve diğer tüm Mazda bayilerine hayırlı satışlar diliyorum.. Tırla galeriye yeni araçların gelmesinin ne kadar heyecan uyandırdığını bilirim fakat sizinki daha bir başkadır şimdi.. Yeniden doğuyormuş gibi..  :nazar:O0 O0

Bence Mazda'nın satış pastasındaki büyük pay Mazda 6 olacak  :)

Teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hem de  6'lı

Eskiden de 6 lı idi CD Player ama MP3 çalma özelliği yoktu.. MP3 çalması güzel ama şahsen hem Mazda3 hem de Mazda6 da USB girişini tercih ederdim.

MP3 çalarlar şarkı ismini gösteriyor mu ekranda ? Hiçbir bayimizin deneme şansı oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...