Jump to content

Bir depoyla kaç km gidiyorsunuz?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben Brc taktırdım ertesı gun ıstanbuldan cesmeye gıttım 70 ytl ye 530 km yol yaptım donerkende 524 km yol yaptım yıne 70 e :) tupun gozunu sevıyım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç az yaksın diye 3000 deviri geçmemeyi alışkanlık haline getirmeyin...

Bence de sağır edecekler motorları :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence ilk üç viteste yüksek devir sonraki iki viteste 3500 yeterli  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arada sırada bu şekil de kullanırım fakat biraz kullandıktan sonra motor sağırlaşmasın diye 6 bin devirde her vitesi attırırım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arada sırada bu şekil de kullanırım fakat biraz kullandıktan sonra motor sağırlaşmasın diye 6 bin devirde her vitesi attırırım  :)

Çok da zorlamamak gerek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gaz taktırın dilediğiniz gibi basın :D

tecrübe ile sabit 150-180 arası devamlı basan gazlı 1.8 astina gt aynı süratlerde ve şartlarda basan 1,4 tdci fiestadan az yaktı :D

Ver gazı abi :D Ben de aynı fikirdeyim bu arada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen hafta ankara'dan erzuruma geldim 515 kmyi zor gördüm.Fakat 140 km/h den aşağı düşmedim.Bence 1.6 lara göre normal yakıo at olmasına rağmen.Şehir dışında az yakıo fakat şehir içinde içio :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen hafta ankara'dan erzuruma geldim 515 kmyi zor gördüm.Fakat 140 km/h den aşağı düşmedim.Bence 1.6 lara göre normal yakıo at olmasına rağmen.Şehir dışında az yakıo fakat şehir içinde içio :)

Ankara-Erzurum yolunda nasıl oldu da 140 dan aşağı düşmedin şaştım kaldım Mustafa, benim haberim yok otoban mı oldu orası? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara-Erzurum yolunda nasıl oldu da 140 dan aşağı düşmedin şaştım kaldım Mustafa, benim haberim yok otoban mı oldu orası? :)

selman abi çoğu yer artık double yol oldu.yozgat-sivas arası biraz bozuk yani tek yön onun dışında sansar deresi denen yer var erzurum-erzincan arası 30 km civarı virajlı bi yol diğer yollar oldukça güzel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim de Yozgat-Sivas arası zaten, hem de 20 yıl önceki hali, ama o yolun adam olacağını tahayyül edemiyorum doğrusu...:)

walla abi ordada hep 140 civarı gittim zaten gidiş dönüş 2 tane araç geçebildi :) İkiside yabancı plaka biri passat 1.8 di diğeri audi A4 tsi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

770 km

'91 323 sedan düz ile. ama tam şartların gerektirdiği gibi yani normal ölçüm şartlarına olabilecek en yakın düzeyde kullanımla. 90km/s sürati 10 dakika bile geçmeden. Stop edercesine gidilirse belki 800 görülebilir ancak tamamen biterse marşa çok bastırır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...