Jump to content

120 ile Giderken Motor Devri

aattaa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 82
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Superas

11

• redrock

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ben 215 i  yaptığımda motor devrim sınırdaydı....çok hafif bir de iniş eğimi vardı yolda ama 6000 in altında bu hıza ulaşması mümkün değil bence m3 ün...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 215 i  yaptığımda motor devrim sınırdaydı....çok hafif bir de iniş eğimi vardı yolda ama 6000 in altında bu hıza ulaşması mümkün değil bence m3 ün...

doğru yorum  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlış anlamayın ama forumda bazı konular boşuna açılıyo.arabanın motor gücüne tipine ve şanjımanına göre devir değişicektir kıyaslmayı neye göre yapıyosunuz ben pek anlamadım.eğer kafamıza takılan herşeyi burda başlık açarsak biraz zaman sarfiyatı olucaktır.amerikadaki mazda forum sitelerinde tartışalınlarla burda bizim vakit harcadığımız şeyler arasında cidd fark var.eğer merak ettiğiniz şeyler varsa googleda aratıp teknik bilgi alalım biraz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çağlar, Atakan 120 de 4000 deviri fark edince sanırım kendine biraz garip geldiğinden aynı modele sahip araçlarla karşılaştırmak istemiş :) Ben şahsen yadırgamadım.

Amerikadaki forumlarda tartışılanlar doğal olarak farklıdır çünkü orada hem maddi durum hem de imkanlar araçlar üzerinde çok fazla modifikasyon yapabilmelerine imkan sağlıyor.

Biz daha kıçı kırık orjinal paspası bile bulmakta zorlanıyoruz. Mazda'nın Türkiye'de bilinirliği arttıkça biz de oralara geleceğiz sanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4te 175-178 gibi bir rakam görürsün kesiciye girdiğinde. mazda 4 182 görür, astina 194... mazda aracın son hızını 4. viteste devir kesiciye girdiğindeki hızı baz alarak verir...bazı markalarda bu şekilde lanse eder araçlarını.

arac bakım ıstıyo ve yagını tekrar bı kontrol etcem tam sıkıstırmamak lazım malum sıkıntı cıkmasın.. sankı 4 te daha 8-10 km daha yapar gıbı gelmıstı..tam olarak denıyemedıgım ıcın belkıde goremedım .dedıgım gıbı tam anlamıyla denemek ıcın bakımı tamamlamam lazım... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senden kötüleride var... hem vitesi hemde kapıları eksik olanlar :D

abi açıklama  yap bence  kimse zan altında kalmasın  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim düldül de gün geçtikte aynı süratlere daha düşük devirde çıkmaya başlıyor. İlk zamanlar 5. vites 5000 devirde 120 yaparken aynı yolda 3000 devirde 120 yapıyor artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim düldül de gün geçtikte aynı süratlere daha düşük devirde çıkmaya başlıyor. İlk zamanlar 5. vites 5000 devirde 120 yaparken aynı yolda 3000 devirde 120 yapıyor artık.

kanka pilotaj farkı  :D

Altan amca arabanın hakkını vermemiş sanki  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...