Jump to content

Bu Yollara dikkat !

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 103
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Murat b

9

• ozanm3

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mechanicker

Tokyo / Nagasaki arasındaki T-100 karayolunun 13.-31. kilometreleri arasındaki ve 69.-96. kilometreleri arasındaki duble yol çalışması sebebiyle yol tek şeritten verilmektedir. Sürücülerin tikkatli olmasını önemle duyururuz. :D

mustafa bey tokyo nagasaki arası pek kara yolu kullanmamaya dikkat ediyorum merak etmeyin ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fırsat buldukça tabiki :) bu forumu da zaten kardeşim sayesinde keşfettim :)

Forum da sana alıştı Can :) Gidince unutma bizi :) Hatta tekrar İstanbul'a geleceksen görüşecektik onu da unutma :) Telefon numaram 0532 686 30 99

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar.Hafıf pasta ile sürtme izinin çoğu çıktı fakat hafif çatlak  var tamponda.Şimdilik nazarlık olarak duracak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Forum da sana alıştı Can :) Gidince unutma bizi :) Hatta tekrar İstanbul'a geleceksen görüşecektik onu da unutma :) Telefon numaram 0532 686 30 99

:) içinde mazda olan birşeyi unutmak mümkünmü emre :) istanbula gelirim tabiki.manavgata vedatın lantisini görmeye gidecektim kısmet olmadı.bir daha ki sefere inş. :) numaranı alıyorum emre istanbula geldiğimde sanırım senden hariç bir kaç kişiyle daha görüşeceğim :) birisi rütbeli üyelerinizden :D lakabı hoca kimileri ona patronda diyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

Allah'tan korkun sayın adminim ne kadar durmuşum istanbulda :) hem çeşitli sağlık nedenlerinden dolayı o şehirde bulunuyordum yani anlıyacağınız gezip tozmadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah'tan korkun sayın adminim ne kadar durmuşum istanbulda :) hem çeşitli sağlık nedenlerinden dolayı o şehirde bulunuyordum yani anlıyacağınız gezip tozmadım :)

gecmıs olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir dönüşü Balıkesir-Bursa-Körfez istikametinde geldim. Sadece Gemlik-Orhangazi arası 3-5 km. yoğunluk vardı onun haricinde gayet rahattı yollar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne bileyim yahu ya ben parçaları birleştiremedim ya da sen durumu biraz bölük pörçük anlattın :D Hâlâ da birleştirebildiğim söylenemez ya neyse :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...