Jump to content

Hava Akış Metresi Sensörü Kırıldı

kerem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hava Akis Metresi Sensörü' nü Kirmayi Basardim. Bravo Bana... Servis'ten 450 ytl fiyat verdiler. ist'dan çikmaci 250 ytl fiyat verdi. Çikma' mi Yoksa Orjinal' mi. Cvp'larinizi bekliorum Tskk.ler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• kerem

7

• FAMILIA

9

• senol

8

• rewalponoga

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

çıkartır takarken mi kırıldı?

veya tamiri imkansız bi şekilde mi kırıldı diyim?

imkansızsa ve çıkmacıdan gelen orjinalse tabi ki çıkmacı ama orjinal değilse bence servisten al parçayı,BENCE...

geçmiş olsun bu arada yaz geldi yavruların dertleri piyasaya çıktı yaa.oooof offf

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

geçmiş olsun Kerem.

para durumun müsaitse çıkmacıyı boşver. çünkü arabanın tüm çalışmasını etkileyen bir parça ve çıkmacıdan aldığın sensör bozuk çıkarsa geri verme şansın da yok. tamamen kumar oynamış olacaksın. eğer sorun çıkarsa iade alırım şeklinde garanti vermiyorsa servisten yenisini al ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

musatafa abi bende onu diyorum,bi mangal veya bi akşam sahilde bi yerlerde oturalım,gerekirse eşli çocuklu hep beraber tanışmış oluruz... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pardon bişe sorabilirmiyim?hava akis metresi sensörü nerde bulunuyo?ne işe yarıyo? bayanlar teknik konuda genelde sınıfta kalıyolar ama merakımı hoş görün lütfen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

351_24_01_08_9_15_18_1.JPG

yukarıdaki resimde kırmızı olan spor (açık) hava filtresinden sonra üzerine kablo soketi gelen parça hava akış sensörüdür ;)

görevi ise motora alınan havayı ölçüp beyine iletir beyin ise gelen değerlere göre yakıt hava karışımını ayarlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil İbrahim; resimdeki performans filtre mi. Ben de öyle yapmak istiyom. Çünki benim hava filtre kabımda bir sürü çatlak var. Yardımcı olabilirmisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava Akis Metresi Sensörü' nü Kirmayi Basardim. Bravo Bana... Servis'ten 450 ytl fiyat verdiler. ist'dan çikmaci 250 ytl fiyat verdi. Çikma' mi Yoksa Orjinal' mi. Cvp'larinizi bekliorum Tskk.ler...

sevgili Kerem ben de degistirecem.ama bana Denizli den 800 kusur ytl fiyat verdiler.senin sordugun 450 ytl orjinal mi. hangi bayi verdi ben de ordan alsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil İbrahim; resimdeki performans filtre mi. Ben de öyle yapmak istiyom. Çünki benim hava filtre kabımda bir sürü çatlak var. Yardımcı olabilirmisin.

evet abi spor filtre Yed marka

kendiniz sökebilecekseniz

ilk önce hava filtresi üst kapağını ayırıyorsunuz daha sonra alt kapağını söküyorsunuz sonra spor filtreyi resimdeki gibi montajlıyorsunuz.

dikkat edilecek en önemli şey spor filtrenin montaj ağzının çapı hava emiş borusunun (filtrenin bağlandığı boru ) çapıyla uyumlu olması

eğer yapamam derseniz spor filtreyi aldıktan sonra bi tamirciye uğrayıp taktırmanız beş dakika sürer  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kirilan parçayi leyim yaptirdim. servis hernekadar olmaz desede su anlik bi sorun yok. 5 ytl ye hallettim isi :) bakalim hayirlisi artik.

Mustafa abi. bana uyar walla, tabi önceden haber vermek sarti ile :)

senol abi izmit güven oto da sordum. sanirsam orjinalmis...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk önce hava filtresi üst kapağını ayırıyorsunuz daha sonra alt kapağını söküyorsunuz sonra spor filtreyi resimdeki gibi montajlıyorsunuz.

dikkat edilecek en önemli şey spor filtrenin montaj ağzının çapı hava emiş borusunun (filtrenin bağlandığı boru ) çapıyla uyumlu olması

eğer yapamam derseniz spor filtreyi aldıktan sonra bi tamirciye uğrayıp taktırmanız beş dakika sürer  :)

Halil İbrahim kardesim. Maf sensörü eski hava filtresi üzerindeydi. Akıs sensörünü montalamak için araya özel boru mu yaptırdın. hava filtre kabının agzını mı kestin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kirilan parçayi leyim yaptirdim. servis hernekadar olmaz desede su anlik bi sorun yok. 5 ytl ye hallettim isi :) bakalim hayirlisi artik.

Mustafa abi. bana uyar walla, tabi önceden haber vermek sarti ile :)

senol abi izmit güven oto da sordum. sanirsam orjinalmis...

tesekkür ederim. kargoyla ordan istiycem insaalah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sensörün iki tane civatası var üst kapağa bağlanan onları da söküyorsun sensör boru üzerinde kalıyor  :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

özür diliyorum sorumu verdiginiz cevabın ortasına yazmısım. acemiligime ver.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senol abi tlf. numarasini falan vereyim o zaman 0262 335 60 57 buradan sorabilirsin abi. sanirsam halen açik olmasi lazim. 8:30' a kadar açigiz demisti bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...