Jump to content

Benzin Sarfiyatı

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:D :D ay ay ay.. arabasını da verirmiş kullandırmaya :) ayyy.. çok sevindim bak şimdi böle düşünmene ya.. ama ben onu kastetmemiştim zaten.. aynı yolu arka arkaya aynı hızda gideriz, sonra kontrol ederiz anlamında sölemiştim :) ama bak böle düşünmene valla çok sevindim şimdi al kullan demene :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 80
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Ali

17

• sudef

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

:D :D ay ay ay.. arabasını da verirmiş kullandırmaya :) ayyy.. çok sevindim bak şimdi böle düşünmene ya.. ama ben onu kastetmemiştim zaten.. aynı yolu arka arkaya aynı hızda gideriz, sonra kontrol ederiz anlamında sölemiştim :) ama bak böle düşünmene valla çok sevindim şimdi al kullan demene :)

e tabi reklamasyon önemli :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlıların yeni çıktığı sıralarda hatırladığım kadarıyla %10 kadar benzin tasarrufu olduğu söyleniyordu, bunu da büyük ölçüde dış hatlarla oynayarak yapmışlardı. Aerodinamik yapıları farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Makyajlıların yeni çıktığı sıralarda hatırladığım kadarıyla %10 kadar benzin tasarrufu olduğu söyleniyordu, bunu da büyük ölçüde dış hatlarla oynayarak yapmışlardı. Aerodinamik yapıları farklı.

he daha güzel geldi benim gözüme far  ruj neyim sürülmüş haliyle :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bu konuda sana katılmıyorum abi :D Ali 20 Ocak 2007 den beri bizimle :D

Not : Allah'ım ben de şimdi 2 FB nin tarafını tuttum inanamıyorum :D

Tut abi tabi fenerli adamlar desteklenmezmi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Senden başka beğenen olmamıştı zaten, uzun süre ülkenin tek makyajlısını kullandın....:D

şöle çevirelim ülkenin en uzun süredir makyajlısını kullanan adamım ben :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tespitim doğruymuş demek Selman Abi.. %10'luk bir fark da gayet gözle görülür farkmış hani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ozaman benim arabanın 1 depoyla diğer mazda3' lerden biraz fazla km yapması normal oluyor  :)

Uyumsuz'la aranda ciddi fark yoksa olabilir tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya ben ne yaptıysam 10 lt'nin altına düşemedim,devirlide kullandım çok sakinde kullandım ama ne yaparsam yapıyım 10 lt.Kafayı sıyıracam yakındır yani,hele birde 7,5lt  8 lt yakanları duyunca iyice kahroluyorum.Yani bi ilmi varda bizmi bilmiyoruz acaba    :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...