Jump to content

Subap Ayarı ve Gelen Şıkırtı Hakkında (90-94)

ahmetbakan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

amma uçmuşlar ustalar,ben şahsen 30 tl ye yapıyorum bu işi artı değişirse üst kapak contası değişir oda 15 tl.subap aralıkları emme:22-25    egsoz:25-32 arasındadır,,,,,,not:bazı 323 ler lifterli çıkabilir bilginize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

3

• clashasan

5

• Mustafa.

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ben distribütör o-ring ini değiştirip subap ayarı ile avans ayarını 70 liraya yaptırdım bencede biraz pahalı haberiniz olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dogan_u ankarada nereye yaptırdınız . bilgileriniz için sağolun sorduğum ustalar uçmuşlar desenize . okuduğum bir dorumda sibop ayarları sıkı ise beyaz duman atabiliyormuş ne kadarı doğru anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dogru sibop ayarinda bozukluk varsa duman atar. 70 liradan asagi yapacak yerde bulunmaz diye dusunuyorum. ben o zaman sasmaz da akpinar oto var oraya yaptirmistim. tanidigim icin onlara verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıkı subapla duman atmanın hiçbir bağlantısı yoktur,subap lastikleri ömrünü yitirmiş ise duman atma yapar oda ilk çalıştırma anında olur....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Arkadaşlar merhaba konu eski ama bugün subap ayarı yaptırdım öncelikle belirteyim motor sıcakken yapıldı.birtanesi rast gele sıkmışlar adeta ve bi kaçı epey sıkıydı.sorum şu şuan subapların sesini çok duyuyor yolda giderken hafif gaz verdiğim an şıkır şıkır diye.bu ses biraz kullanımdan sonra düzelir yoksa çok mu gevşek yapıldı diye merak ediyorum.siz bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Mustafa. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29 Ağustos 2017 at 23:37, Mustafa. :

Arkadaşlar merhaba konu eski ama bugün subap ayarı yaptırdım öncelikle belirteyim motor sıcakken yapıldı.birtanesi rast gele sıkmışlar adeta ve bi kaçı epey sıkıydı.sorum şu şuan subapların sesini çok duyuyor yolda giderken hafif gaz verdiğim an şıkır şıkır diye.bu ses biraz kullanımdan sonra düzelir yoksa çok mu gevşek yapıldı diye merak ediyorum.siz bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
10.12.2008 at 12:09, 626 GLX HB AT :

slm. sevgili mazdacılar 94 323 hb otomobilim var ve çokmemnunum allah a şükür. bugüne kadar kullandığım 4 .mazdam . yalnız şöyle bir sorunumvar yardımcı olursanız sevinirim. aracım rölantide çalışırken subab lar ses yapıyor. bende yıllardır tüğm araclarımın bakımını yapan ve akrabamız olan bir yakınıma göürdüm. subab ayarından dilmiş. subab kapagını söküp subab ördeklerini kontrol ettik. sbirçoğunun subablara vuran uç kısımlar aşındıgından ses yapıyormuş ve ördeklerin bir çogu deişmesi gerekiyormu. izmir de yaşıyorum. nereden temin edebilirim. ve bana kaçamal olur yani mesela tekördek fiyatı nedir???iyi bayramlar...

Hocam ayni sorun benim aracında da var.değiştirmenize gerek yok sokun kapakçıya ya da tornaciya verin düzeltsin.yenisini bulmanız imkansız gibi ben çok aradım bulamadim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subap ayarı yapılmadan önce subap vidalarini cıvataları zımparalaarak ya da tornaci taslama yapcak.tanıdığınız halleder tornaci 10 15 lira alır birde subap ayarı için ücret odeyeceksiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...