Jump to content

BMW M3 Sedan'a erken gelen makyaj

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Allah korusun.. sürmeyin öle sokakta falan.. insan o zamanlarda bilinçsiz oluyor, nolcakki diyip sürüyor.. şimdi düşünüyorum da hakkaten cahil cesaretiymiş bendeki de.. Allah korusun, hayatınızla oynamış olursunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• emredeler

6

• bülenterguvan

4

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

benım kullanım alanlarım : sanayi (tabi pazar günleri),koy yollarında bıde baska yok :( ama babam dedı sokakta sur dıye korktum :D:(

Sen ne kadar dikkat etsen de araba kullanırken herkes için geçerli olan tehlikeler senin için de geçerli. Sadece ehliyetin yok diye çok daha ağır bedelleri olan olumsuzluklar olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anda binanın önünde Ergün Penbe nin beyaz BMW si var onu gördükten sonra bu tırt geldi :D

Bence ilk sayfadaki kırmızı 3 serisi bundan çok daha güzel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla 2-3 haftadır arkadaşımın 520d sini test ediyorum.. çok güzel hakkaten.. içi çok geniş, araçta yalıtım inanılmaz, dizel olduğunu anlaman imkansız.. ve hızlanması mükemmel.. arkada oturduğıum zaman direk yapışıyorum koltuğa, virajlarda da bi sağa sola kayıyorum.. bunun hızlanması böle ise m3 ü düşünmek istemiyorum.. insan denilen varlık duramaz içinde heralde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi de utkumuz var bizim (mazdaspeed).. o da senle yaşıt, pick-up kullanıyor.. tabi trafiğe kapalı alanda :)

Tarlada mı sürüyo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla tarla diil ama bi arazide çekilmiş video görüntüleri bile var :)

Doğrudur ben de hanıma araba kullanmayı öğretiyorum şu sıralar bi dönüm tarla gibi mıcırlı biyer var orada kullanıyo da onun için dedimdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvah eyvahh yakında arabayı almak için de yengeden izin istersin sen abi :D:geyik:

yok olm o arabayla gezer mi benim hanım asıl ben öğrendikten sonra bana araba al diye tutturacak ondan tırsıyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla 2-3 haftadır arkadaşımın 520d sini test ediyorum.. çok güzel hakkaten.. içi çok geniş, araçta yalıtım inanılmaz, dizel olduğunu anlaman imkansız.. ve hızlanması mükemmel.. arkada oturduğıum zaman direk yapışıyorum koltuğa, virajlarda da bi sağa sola kayıyorum.. bunun hızlanması böle ise m3 ü düşünmek istemiyorum.. insan denilen varlık duramaz içinde heralde :)

senın yasadıgın duyguyunun bıraz daha fazlasını merso s320 de yasıyrm arkada oturulmaz o arabalarda derı koltuk ta ınanılmaz oluyo resmen mıkserde calkalanıyomus gıbı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok olm o arabayla gezer mi benim hanım asıl ben öğrendikten sonra bana araba al diye tutturacak ondan tırsıyom :D

Mazda2 yi test et bu aralar da zaman kazan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...