Jump to content

Yeni Mazda2 - Test Sürüşü

emredeler
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• halil_i

8

• emredeler

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sizin gazınızdan sonra iyice merank ettim yeni 2 yi :D

Hale hanım 1.5 motorlu test aracı yoktu galia sizde :)

üzgünüm Mazda 2 test aracımız sadece 1.3 motor seçeneği ile sürücülerini bekliyor:)  bu arada ozan beyin yazdığını dediğim gibi olayın pek içinde olmadığım için yanlış anlamış olabilirim.aranızda ki konuşmaları bilmiyorum sonuçta.kusura bakmasın kimse....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir mazda 2 1,3 kullanıcısı olarak inanın çok memnunum artık bunun üstü herhalde f-16 gibidir:)

1.3 mü?? Tühh ya :D Biz de belki forumda 1.5'i bulabiliriz diyorduk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar muhabbetinizi bölüyorum kusurabakmayın...

ozan beyin yazdığı yazıyı okudum şimdi.sanırım saat dilimini karıştırdı kendisi:)

11 de geldim kimse yoktu diyo,yanlış anlamadıysam.pazar günleri 10.30 dediniz mi herkes yerinde hazır ve nazır olur bizde.acil durum olmadıkça. bilginize...teşekkürler.

siz galiba beni hatırlamadınız :D ben ztn ahmet beyle geldigimde siz oradaydınız hatta ikinci el araclar gelince bizi aramanız icin telefon bıraktık bize katalog ve kendi telefonlarını verdiniz :D kimse yoktu derken burak abi ve emre icin soylemistim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizdeki test aracı da 1,3.ama şöle bi durum var. 1,5 ile test yapsak sonuçta aynı ağırlıkta kasa daha güçlü motor daha iyi performans demek 1,5.bunu test edip de 1,3 almak isteyen müşteride belki hayal kırıklığı olabilirdi.yoksa 1,5 var showroom da. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada hale hanım benim merakım katalogda olupta bayiide olmayan araçlar.. mesela sport modelleri ve mazda 2 1.5 gibi..araçlar gelecek miiii yoksa siparis ustune mi yoksa hic gelemicek mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben şimdi anlayamadım mazda 2 1,3 ü yem olarakmı kullanıyorlar bana söyle geliyor mazda 2 1.3 pazarda satılan domatesin tezgah arkası mazda 2 1,5 tezgah önü:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben şimdi anlayamadım mazda 2 1,3 ü yem olarakmı kullanıyorlar bana söyle geliyor mazda 2 1.3 pazarda satılan domatesin tezgah arkası mazda 2 1,5 tezgah önü:)))

Özlem abla bu Opel Corsa 1.2 ve 1.4 gibi ekonomi ve performans olarak 2 farklı seçenek sunmak için yapılmış. Yoksa bizim domateslerin hepsi organik ve tazedir bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...