Jump to content

TEYP Kodu

legend555
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabanın içinden barkod çıkmadı mı onlarda yazıyomuş.Bende olanları adama gösterdim "bu çince bilmiyorum hangisinin ne olduğunu" dedi...

iilginç :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü kutupbaşlarını söküp tekrardan taktığınızda isteyebilir kodu ve bu şekilde kodlanıp kodlanmadığı da anlaşılmış olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü kutupbaşlarını söküp tekrardan taktığınızda isteyebilir kodu ve bu şekilde kodlanıp kodlanmadığı da anlaşılmış olur...

Türk usülü bir yöntemle tesbiti mümkündür diyorsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türk usülü bir yöntemle tesbiti mümkündür diyorsun :D

Usulün Türk olup olmadığını bilmiyorum caponda kutup başlarını sökebilir o zaman capon usulü mü olacaktı...  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Usulün Türk olup olmadığını bilmiyorum caponda kutup başlarını sökebilir o zaman capon usulü mü olacaktı...  :tey:

Capon kodunu bilmediği teybi kitleme riskine girip bu yöntemi denemez bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Capon kodunu bilmediği teybi kitleme riskine girip bu yöntemi denemez bence :D

Risk varsa Laz Usulü olur bu iş :D Laz da bi Türk olduğunu düşünürsek dediğin Türk Usulü olayına gireriz...  :tey:

Ya dur işte Helin.e denettiricektik anlaşılıcaktı var mı kod yok mu kod :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 lerde Teyp kodu var arbayı çalıştırmadan kontak açık olacak ve  teyp açılı olmadan yanlış hatırlamıyosam 1,2,3,4,5,6  tuşları ile bir tuşa daha basıyorduk hatırlamıyorum onu ve kod ekranı geliyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ingilizce yazıyo niye cince yazmasın :D hoparlörler cin malı zaten, ama ingilizce yazıyo nerenin malı oldugu :D

heheheeee çok komik bunu yazmak için ne kadar düşündün merak ettim şimdi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,Mazda 3 lerde fabrika çıkışında teyp güvenlik kodu yüklenmez.Araç sahibi isterse daha sonra kendi kodunu oluşturabilir.Oluşturulan kod unutulduysa 3 kez yanlış girildiğinde ekranda hata mesajı (ERR) çıkar.Bu durumda da en yakın yetkili servisten yardım alabilirsiniz.Haftaiçi müsaitseniz uğrayın problemi çözelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

heheheeee çok komik bunu yazmak için ne kadar düşündün merak ettim şimdi???

rahatsızmısın sen arkadas, bisey mi dedik sana ne anlatıyorsun, ne sacmalıyorsun??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...