Jump to content

Arıza Işığı Hakkında

fb1907
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bir müddet böyle kullanmak zorundayım. servis de ayağımın altında olmadığı için benim moralim böyle bozuk dolaşacam.

inşallah bu sorun arabama zarar vermez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heralde 20.000 km yağ değiştirmeden gitmedin, dimi?

yok cağnım. yağ değşitireli 9-10 bin ancak oldu. yağ değişimi yapacaktım ki bu oldu..

hafiften bir hırıltı hissetim motorda sonra giderken yandı işte

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi ben 1 ay kadar böyle kullansam sorun olurmu acaba. acayip moralim bozuldu arkadaşlar.

yani büyük bir arızaolma olasılığı nedir?

Ben riske atmazdım. Servis olmasa bile en azından iyi bi ustaya götür bi baksın. Sonradan üzülürsün..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben riske atmazdım. Servis olmasa bile en azından iyi bi ustaya götür bi baksın. Sonradan üzülürsün..

doğru söylüyorsun ama buralarda mazda 3 ten anlayan ustayı bir kenara koy mazda 3 gören usta zor bulunur.

servise ocak ayında gidecektim. servis de bursanın taaa yalova çıkışında gittim mi araba kalacak derslerse büyük sıkıntı yaşarım. yakın olsa götüreyim ama değil aman be ışık niye yanarsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru söylüyorsun ama buralarda mazda 3 ten anlayan ustayı bir kenara koy mazda 3 gören usta zor bulunur.

servise ocak ayında gidecektim. servis de bursanın taaa yalova çıkışında gittim mi araba kalacak derslerse büyük sıkıntı yaşarım. yakın olsa götüreyim ama değil aman be ışık niye yanarsın

O zaman en azından servisi ara bi sor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalitesiz gaz motora da zarar, bence kaliteli gazdan şaşmamak lazım. Yine de eğer yaptırabiliyorsan ilk fırsatta hem benzinde hem de gazda karışım değerlerini ölçtür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalitesiz gaz motora da zarar, bence kaliteli gazdan şaşmamak lazım. Yine de eğer yaptırabiliyorsan ilk fırsatta hem benzinde hem de gazda karışım değerlerini ölçtür.

bundan sonra zaten shell gaz almayı düşünüyorum, dediğin gibi ilk fırsatta da ölçümleri yaptıracağım. korkum katalitik konvertörde tıkanma olması. heralde 1-2 milyara malolurdu bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...