Jump to content

0-100 km\h

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Demir BÜKEY mod ON yazsam heralde tam yerinde olacak :)

sanki hız felakettir,hele bi durmanızıda düşünün der gibi hissettim :)

O Demir Amcayı az izlemedik kırmızı reno 19 ile gezerken :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• halil_i

11

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

O Demir Amcayı az izlemedik kırmızı reno 19 ile gezerken :D

Demir iyidir iyi...

hatta en iyi öğrencilerimden biriydi desem yalan olmaz. Allah yürü ya kulum dedi, ünlü oldu gitti kerata :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demir iyidir iyi...

hatta en iyi öğrencilerimden biriydi desem yalan olmaz. Allah yürü ya kulum dedi, ünlü oldu gitti kerata :D

Kadir Semavi de öğrencilerindendi yanlış hatırlamıyorsam abi :D Nasıl değerlendiriyorsun kendisini :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir Semavi de öğrencilerindendi yanlış hatırlamıyorsam abi :D Nasıl değerlendiriyorsun kendisini :D

o benim öğrencim olmaya çalıştı ama kabul etmedim.

en son kara ambar kamyoncular derneğine girerken görmüşler diye duydum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o benim öğrencim olmaya çalıştı ama kabul etmedim.

en son kara ambar kamyoncular derneğine girerken görmüşler diye duydum :D

ne istiyorsunuz abi kara ambarlı kamyonculardan... :D

bu arada benim arabada yavaş ama emin adımlarla çıkar yüze... :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadarını biz de biliyoruz ama en doğru ölçüm videodur. Video yoksa bırak saliseyi saniyeyi bile ölçmen çok kolay değildir.

valla video hic denk gelmedı mısal 216 cıvarı bı hız yapmıstım arabada tek oldugum ıcın resım cekmeye korktum dıreksıyonu falan kaybederım o hızda dıye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim  eşşek 9 sn civarı çıkar galiba  :fiuw:

kalkalım dediğimde neden cevap vermeden tuvalete gittin?

hadi gittin, neden 2 saat geri gelmedin? :D :D :D

kadir semavi bulaşıklığı mode:ON

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kalkalım dediğimde neden cevap vermeden tuvalete gittin?

hadi gittin, neden 2 saat geri gelmedin? :D :D :D

kadir semavi bulaşıklığı mode:ON

abi kontrolsüz güç güç değildir :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 pratica satandart 1,5 motorunla 0/100 km 10,1 ila 10,5 sn arasında goruyor bızzat  kendım test ettim

onaylıyorum dogrudur :) hatta son süratte 195 eyaklasır....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

at mazda 3 normal şartlarda 9,8e cok cok zor düşer, bir kaç faktor aldatmasın arkadaşlar. eğim ve göz ile kronometre arasındaki gecikme yada erken basma. en güzel deneme direksiyona koyarsınız videoyu boşa aldığınızda ileri geri kaymayan bir yola çıkarsınız ve basarsınız. sonra bilgisayar ortamında yada videonun kendi içinde başını sonunu keserek salisesi salisesine bir deneme yaparsınız. ayrıca mazda astina gt mazda 3 mazda 6 gibi tcs olan araçlarda fabrika değerlerinin altına tcs off konumundayken, iyi bir kalkışla düşürebilirisiniz ama otomatik araçlardaki o ilk fırlama anındaki yarı patinajla kalkamama dezavantajı yüzünden cok mukemmel değerler elde edilemiyor maalesef. ben daha önce bu şekilde bir deneme yapmıştım ve 9,06 çıkmıştı astinada. ama 2de araba yığılmıştı. sonradan denemek nasip olmadı sattım aracı.

son hız verileri sizi aldatmasın. 4. vitesteki son hız verilir mazda kataloglarında. yani arabanızı devir kesiciye sokana dek basarsanız katalog değerine ulaşır hatta 1km bile aşamazsınız o değeri :D  mazda 3 öncesi mazdalarda durmanın garantisi yoktur bilginize :D en iyi duran astina gt nin 100-0 değeri bile 42 m  4disk abs fren sistemi olmasına rağmen

uyuyan dev uyandı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...