Jump to content

0-100 km\h

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• halil_i

11

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben tehlikeyi sezdiğim için gözümü hiç yoldan ayırmadım ve görür görmez devam et dedim :D

Tabi anladın birazdan karışacak ortalık diye :D Olan emreye olurdu bu durumda abi herif gözümün içine bakıyomuş baksana :D  :tey: bir an kendisini potansiyel hedef gibi hissetmiş heralde :D  :2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- ördeğin 3. vites sonunu buldum bu akşam. 160km hız yapıyor kesiciye girmesine yakın (bilmeyenler için: 7500rpm de kesiciye giriyor)

2- vosvos tospağalar ve mazdalar sahibini hiç yolda bırakmaz. en azından gideceği yere kadar götürüp orada kalır. tam izmit tabelasının altında yolda kaldım. k.birader bizimkileri alıp eve götürürken tekrar çalıştırdım ve onlara evin önünde yetiştim. :D

3- virajlı yolda m3 ya da lantis diye ayrım yapamazsınız çünkü öyle bir yolda herşey sürücüde biter. misal; bacanağın hergün defalarca gidip geldiği bir yol var. o yolda 1.3 corolla ile beni asfalta gömüyor. çünkü adam her milimetresini ezbere biliyor o yolu ;):D

4- sanırım şuan 3 ve 323 sınıfında sitenin en hızlısı yine ördek. henüz bir rakibi çıkabilmiş değil :D

tempra mode: ON :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada böyle önemli bir konuyu dağıtıp beni mesaj sildirmek zorunda bırakmayın arkadaşlar :D

kıl mode: on

valla böyle iyi hem geyiğin beline çök hemde mesac silcem de  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla böyle iyi hem geyiğin beline çök hemde mesac silcem de  :D

"esmer vatandaşı padişah yapmışlar, önce kendi babasını kesmiş" derler.

bununkisi de o hesap :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kullandıgın makıne nedır sorması ayıp 6.9 sanıye serbest düşüş demişin

Serbest düşüş olduğundan arabanın bi önemi yoktur kanımca :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru valla .. Sanki altımızdaki 200+ beygirlik araçlar :D Ben şahsen Ferrari'm olsa yapardım bu muhabbeti :D O zaman da kimse konuşamazdı :D

Belki o zaman kalkardım senle ama şuan için evet haklı Selman abi, gereksiz bu muhabbeti yapmam. Siz takılın kafanıza göre :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki o zaman kalkardım senle ama şuan için evet haklı Selman abi, gereksiz bu muhabbeti yapmam. Siz takılın kafanıza göre :D

Valla ben şahsen kendim olarak, arkadaşı 0-100 olayında kaale alamıycam :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...