Jump to content

0-100 km\h

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yalnız sentia'da 3.0 v6 motor yokmuydu :D

0-100 den bahsettiğimiz için sorun yok, ileride geçebilir belki ama 0-100 yemez. kıçını kaldırana kadar benim 3. fitesim yeter ona :D

Kimse konuşmasa bile bu ikisi yeter zaten tüm siteye :D

beğenemedin mi?

sen gidip digitürk konusunda takılsana, cevap bekleyen sorular vardır belki orada :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• halil_i

11

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Valla ben şahsen kendim olarak, arkadaşı 0-100 olayında kaale alamıycam :D

sen o iki tekerin yanına bi iki teker daha koy öyle gel.

eksik teker seniiiii :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi ordan :D benim kadar sende açtın buraya 0-100 konusu :D senin çocukluğuna inmemiz lazım :D itiraf et çocukluğunda arabaların kadranlarına baktığını falan :D

Bu sitede 100 kişiye sor bakalım 0-100 deyince akıllarına ilk kim geliyor :D Gerçeklerden kaçamazsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama aşırı hatun muhalefetinden dolayı mustafanın ordeğe istediği fiyatın altına bile düşse alma ihtimalim olmayaca galiba :D

bu cümleni biraz daha aç bakalım.

ben ayşegülün böyle bir muhalefet yapacağını sanmıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sitede 100 kişiye sor bakalım 0-100 deyince akıllarına ilk kim geliyor :D Gerçeklerden kaçamazsın :D

0-100 deyince aklıma  Kadir Semavi Abi  geliyor  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim de ilk o geliyo....Rolling deyince de Megane Ahmet geliyo ne işte heralde 10,000 devir çevirdiği içindir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim de ilk o geliyo....Rolling deyince de Megane Ahmet geliyo ne işte heralde 10,000 devir çevirdiği içindir :D

Kadir sen de gerçeklerden kaçamazsın :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

mazda 323 famila 1997 1.8 var.Tüpte 10 saniyenin altına inemedim yesil ördek 8.5 yapmıs demekki tüple bukadar fark oluyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mazda 323 famila 1997 1.8 var.Tüpte 10 saniyenin altına inemedim yesil ördek 8.5 yapmıs demekki tüple bukadar fark oluyo...

fark oradan gelmiyor, ördeğin konusuna göz atarsan sebeple ilgili bilgiler az çok mevcut ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

arkadaşlar merhaba mazda 3  0-100 değeri 11 saniyemi 12.3 saniyemi iki farklı bilgi var nette yoksa 2009 öncesi ve sonrası performans farkı mı var teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...