Jump to content

0-100 km\h

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Motora bi modifikasyon yapmadığıma göre, fabrika verisi neyse odur, denemeye gerek görmedim.

fabrıka verısı genelde degısıklık gosterır abı son hız 187 cıvarı ama ben 218 yaptım misal....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• halil_i

11

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

fabrıka verısı genelde degısıklık gosterır abı son hız 187 cıvarı ama ben 218 yaptım misal....

kesinlikle katılıyorum Ozan sana bende bazı dergi testlerinde mazda3 ün değerlerine bakıyorum 10.4 km\h diyor ve son sürat değişiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zmn 7.8 cok zor hatta ımkansız bence cunku bu arabanın fabrıka verısı ztn 12 kusur ben 9.7 yaptım oda trıpronıkte 1.vıteste sonladım devırı 65-68 cıvarı bı sey yaptı 2 ye attım ve 100 u buldum tam 9.8 sanıyede  0.8 sanıye daha ıyı yapan olur belkı ama daha fazlası ımkansız gıbı duruyo belkı yokus asagı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kronometre dıye bı sey bulmus atalarımız cok saolsunlar:D:D

O kadarını biz de biliyoruz ama en doğru ölçüm videodur. Video yoksa bırak saliseyi saniyeyi bile ölçmen çok kolay değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎1‎.‎08‎.‎2008 at 15:07, Ali :

burak abi seninde bir denemen olmuştu zamanında yazsana rekorunu  :)

Bahsettiğin şey aşağıdaki sanırım.

Orada da diyorum zaten bu ölçümün hiçbir kıymeti yok. Zaten o yaptığın 2-3 denemeden biriydi ve uzun zamandır hiç o şekilde bir deneme yapmadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15,9  benımkı nazar degmesın dıee gercek rakamı yazmıorm sır :)

o zaman ben de kaldırayım videoyu.

nazar değmesin ördeğime :D

ahmeti bir iki keredir getz içinde görüyorum. yeni arabası o mu? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-2 sn. geç de olsa bütün arabalar hızlanıyor. Siz buraya 100-0 değerlerini lastik markalarıyla birlikte yazın da bi işe yarasın bari...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-2 sn. geç de olsa bütün arabalar hızlanıyor. Siz buraya 100-0 değerlerini lastik markalarıyla birlikte yazın da bi işe yarasın bari...

Demir BÜKEY mod ON yazsam heralde tam yerinde olacak :)

sanki hız felakettir,hele bi durmanızıda düşünün der gibi hissettim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...