Jump to content

Passat W8

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 90
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

8

• Murat b

13

• emredeler

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

mustafa bey'in ördeğinin canını kim yaktı söyleyin bakalım :)

aslında can yakmak değil kalkışta mutlaka beni geride bırakır ama ara hızlanmalarda otomatik daha avantajlı gibi geldi bana ikimizde kafa kafaya gelip bastıgımızda gaza... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nesi var ?Segment aynı değil mi ?

her iki karşılaştırmada da ördek önde olur. çünkü hem güç hem de tork olarak daha güçlü bir makina. atalarımız ne güzel demiş

, iyilikten maraz doğar diye. bi dahaki sefere kimseye yol mol vermem haberiniz ola :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her iki karşılaştırmada da ördek önde olur. çünkü hem güç hem de tork olarak daha güçlü bir makina. atalarımız ne güzel demiş

, iyilikten maraz doğar diye. bi dahaki sefere kimseye yol mol vermem haberiniz ola :D:geyik:

Segment demiş arkadaş ondan sordum.Senin araç C segment değil mi ?

Bir dahaki sefer dikkatli ol.Bizim dilimize düşeceğine git kendini at daha iyi.Bu arada sen kaşındın.Ne o ben yol durumunu söylerim falan :D .Bu lafın üzerine bana ortayı yapmak,Uyumsuzada kafayı vurmak kaldı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rezalet dediğin arac 3oo beygir çıkarıyor

1000 beygırde cıkarsa ben almama bu arabayı statıon wagon cunku cok mu zordu sedanını yapsalardı sole bı passat yanına gelse kapısmak ıcın sende makaraya alsan bassan uzaasan gıtsen fln bole statıon olmuyo gıtmıyo araba..benım bı tanıdıgm var onda 3.30 xi bmw vardı oda 300 cıvarı beygır cıkarıyodu ama statıon araba zevk alamaz kı ınsan mınubus gıbı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

1000 beygırde cıkarsa ben almama bu arabayı statıon wagon cunku cok mu zordu sedanını yapsalardı sole bı passat yanına gelse kapısmak ıcın sende makaraya alsan bassan uzaasan gıtsen fln bole statıon olmuyo gıtmıyo araba..benım bı tanıdıgm var onda 3.30 xi bmw vardı oda 300 cıvarı beygır cıkarıyodu ama statıon araba zevk alamaz kı ınsan mınubus gıbı

valla ben kullandım  bu tarz arabalar çokta güzel zevk veriyor sw oldugunu inince anlıyosun kaldıki kullandıgımız mazdalar sedan da ne faydasını gördük sedan oluşlarının gidişe bi artısı yok tabi zevk meselesi...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Şimdi diyeceğim ki Mazda3 HB'ler de benim gözümde station gibi :D Ayıp olacak biliyorum :D

bak işte o hem hb si sw gibi hemde gidişi kötü olan markalardan biri derim :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...