Jump to content

11 ayın sultanı Ramazan ayı başlıyor...

FAMILIA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 84
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

24

• Uygar

7

• pepe

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

herkeşe hayırlı remezanlar.

çocukken saat 21.30 - 22.00 saatlerinde oruç açtığımızı bilirim. eskiden günler daha bi uzundu, dedem anlatırdı onun zamanında saat 23 de akşam ezanı okunduğunu söylerdi. Hey gidimin heyyy beee... ne güzel günlerdi :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

nasıl canım sigara çekti şimdi bea :eek:

hatırlatmasana birader yaaaaa...

zaten unutmaya çalışıyoruz burda. bi cigara bi bardak buz gibi soğuk su olsa yeter anasını satıyım. acaba unuttuk hesabına bi tane cigara patlatsak nasıl olur. unutunca bozulmuyor ya oruç :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çocukken saat 21.30 - 22.00 saatlerinde oruç açtığımızı bilirim. eskiden günler daha bi uzundu, dedem anlatırdı onun zamanında saat 23 de akşam ezanı okunduğunu söylerdi. Hey gidimin heyyy beee... ne güzel günlerdi :D :D :D

Hocam neresi orası ? Norveç taraflarında biryer olsa gerek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Son 2 mesajdan durumunun hiç iyi olmadığı anlaşılıyor :D

valla hiç iyi değilim.

hayır o değil bugün Hande okula başladığı için işe arabayla geldim. Gelirken sorun değil de giderken orucu küfürle falan açarım diye korkuyorum. üstelik bir de pide siparişi verdiler evdekiler, pide kuyruğuna girersem kesin kan çıkar (benden :() :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben kutuptaykene 6 ay tutardık bu orucu aşmıştık bazı şeyleri... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hiç iyi değilim.

hayır o değil bugün Hande okula başladığı için işe arabayla geldim. Gelirken sorun değil de giderken orucu küfürle falan açarım diye korkuyorum. üstelik bir de pide siparişi verdiler evdekiler, pide kuyruğuna girersem kesin kan çıkar (benden :() :D

Abi önceki ramazanlar pek parlak geçmedi galiba :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Abi önceki ramazanlar pek parlak geçmedi galiba :D

her Ramazan ve bu Ramazanların ilk haftasında mutlaka bir vukuatım oluyor benim ama 8-10 günden sonra herşey normale dönüyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her Ramazan ve bu Ramazanların ilk haftasında mutlaka bir vukuatım oluyor benim ama 8-10 günden sonra herşey normale dönüyor. :D

bünye alışana kadar diyorsun yani abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8-10 gün ? :D Zaten Ramazan kaç gün yahu :D Ramazan'ın ilk haftası seni karantinaya almak lazım demekki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...