Jump to content

Kaza Sonrası Süreç Nasıl İşliyor ?

Mustafa06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ozanm3

7

• FAMILIA

9

• Mustafa06

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tecrübeyle sabittir aynen öyle,kaskodaki bayanın söylediği bir şey daha;

mazdaların daha çok spor olduğu ve parçalarının pahalı olması sebebiyle biraz daha pahalı diğer araçlara göre dedi...

ne kadar doğrudur bilmem ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kasko 15 yıldır aynı sigorta şirketinden devam ediyor 1800 YTl hasarsızlık indirimi dahil olmayan fiyat geçen sene çamurluk değiştirince hasarsızlık bozuldu malesef :(

Arabanın üstüme olması suya düştü o zaman  >:(

Kasko fiyatını kadın sürücülerin bulunduğun ilin ve ailedeki kişi sayısınında değiştiriyor diye biliyordum ben ilk defa yaşla alakalı olduğunu duydum

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam bilmiyrum ama 18 ile 30 yaş arası olması lazım..

ne yanı sımdı  benım gıbı bırıyle 29 yasındakı bırı aynı muameleyı mı goruyo ya da 40 yasında olup da araba kullanmaktan anlamayan(bı kac ornegı var etrafımda)benımle aynı muameleyı mı goruyo ılgınc valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her expertiz aracın sürücüsünü teste tabi tutmadığı için sürücülük konusunda evet öle oluyor ozan :) ama dediğim gibi yaş sınırlamalarından tam emin değilim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayatta ustume araba almam 30 yasına gelmeden bu ne ya yok ehlıyet ıcın 18 yoksa 30 a gel ole kasko yaptır fazla para yazar bı baksınlar bakalım 30 yasın ustundekı herkes benden ıyı araba kullanabılıyomuymus

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 yaş üstü bi çok insan en az senin kadar iyi araba kullanıyo olabilir,10-12 yıldır ehliyetli araç kullanıyor olabilir,ama 19 yaşındaki her genç 30 yaşındaki insan kadar iyi araba kullanamaz veya trafik tecrübesi olmaz.

bu düşünceden yola çıkarak böyle bir uygulamaları var.

17 yaşında akol alıp takla atan çok araba gördüm,ama %ye vurursan orta yaşlı kişilerle gençlerin kaza yapma oranına emin ol gençlerinki daha fazladır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 yaş üstü bi çok insan en az senin kadar iyi araba kullanıyo olabilir,10-12 yıldır ehliyetli araç kullanıyor olabilir,ama 19 yaşındaki her genç 30 yaşındaki insan kadar iyi araba kullanamaz veya trafik tecrübesi olmaz.

17 yaşında akol alıp takla atan çok araba gördüm,ama %ye vurursan orta yaşlı kişilerle gençlerin kaza yapma oranına emin ol gençlerinki daha fazladır...

genlcerın kaza yapma oranı fazla olabılır cunku bellı bı adrenalın var yasın getırmıs oldugu oda hız meraknı ortaya cıkarıyo ya da tehlıkelı hareketler yaptırmayı yanı sımdı benım annem 49 yasında ve 10 yıldır araba kullanıyo ama benım kadar ıyı bı sofor deıl yanı sımdı o kasko yaptırsa benden daha az para odıcek buda ılgınc ıste

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle.

bunu söylerken kendini veya yakın çevreni değilde genel olarak halkı değerlendirirsen zaten sorun kalmaz ortada.

bence gayet mantıklı bir işlem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen dediğin gibi, çok mantıklı bence de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Meb Başayarda yeni kapı nihayet takıldı.

Geçen gecede faili meçhul bi araba, park halindeyken sağ ön tarafı hafif göçertmişti , onuda ücret almadan yaptılar sağolsunlar  :)

Meb Başayar ı Ankara daki arkadaşlara tavsiye ederim, ciddi çalışıyorlar ve ilgi - alaka maksimum  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meb Başayarda yeni kapı nihayet takıldı.

Geçen gecede faili meçhul bi araba, park halindeyken sağ ön tarafı hafif göçertmişti , onuda ücret almadan yaptılar sağolsunlar  :)

Meb Başayar ı Ankara daki arkadaşlara tavsiye ederim, ciddi çalışıyorlar ve ilgi - alaka maksimum  ;)

öncelikle geçmiş olsun.daha sonra da gözünüzaydın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...