Jump to content

Şanzıman Yağı Hakkında (90-94)

muratsagdic
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar 92 323 sedan araçımda şanzıman yağını kontrol ettirmek istedim fakat usta şanzıman yağ tapasını bulamadı sonra bana bu modeller eksitmez dedi istersen müşürüğ sökeyim dedi oprdan bakalım dedi bende kalsın dedim çıktım şanzıman yağ tapası nerde arkadaşlar eksik olduğunu belirten yağ çubuğu varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç manuel sanırım manuellerde yağ çubuğu yoktur nasıl bakılacağını bence bir servisi arayıp sor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakılacak yer var yanlış bilgi vermeyelim.

yanlış bilgi vermedim orada ''sanırım'' kelimesinin anlamını biliyosundur tahmin anlamına gelir veya bildiğim kadarıyla anlamına gelir vede sonunda net cevap alabileceği bir yere yönlendirmişim arkadaşı doğrusunu biliyosan yaz kardeş bizde öğrenelim doğrusunu bakılacak yer neresiymiş var demişsin başka bişey dememişsin, ben ne yazdığımın farkındayım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

km dişlisi aynı zamanda yağ cubuğudur

bu km dişlisi dediğiniz parça km halatımı ?nasıl bir parçadır  yağa bakmayı sağlayan bir çubukmudur yoksa başka amaca hizmet eden bir parçamıdır ayrıca sizin araç manuel zaten size sormuş olayım direk manuel şanzımanın yağına bakmak için bırakılmış yağ çubuğu varmıdır ? yokmudur? yanıtlarsanız sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araba otamatikti sizinki gibi 3 ileri,ben manuale çevirdim.km telinin şanzıman bağlantı noktasında şanzımana bağlı yani.seninki gibi yağ çubuğu yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oradaki sanırımın zaten neyi nitelediğini bir önceki mesajda açıklamışım tekrar açıklamaya gerek duymuyorum , gelelim şiddet celal meselesine, sana kızdığım falan yok sadece durumu açıklamışım niye öle algıladınki , son olarak senin beni yanlış bilgilendirmekle itham ettiğin için vede yanlış anladığın için ne yazdığımın farkında olduğumu bilmeni istedim. neyse gereksiz polamiğe girmeyelim gerekte yok zaten , sana kolay gelsin kardeş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...