Jump to content

Mazda3 - 50.000 bakımı

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mücahit

5

• halil_i

7

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

güle güle kullanın efenim yaylarınızı.. link gergilerini mi değiştirdin garantiden?

valla önce garantiden dememiş yazmışlarda sizin adınızı zikredince tırsıp çıkardılar listeden :D :D benim arka amortisörlerde terleme yapmış yakında onlarda gider
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

50 bin bakımı dökümü

motor yagı 4 lt magnatec 5W 30       61  ytl

yag katkısı (bunu sormadan koyuyorlar tam rezalet çay bardagının yarısı kadar bişi) 25 ytl

yag filtresi 7.8 ytl

buji  6.6 X 4  26.4 ytl

fren balatası ön  107.5 ytl

temizlik spreyi  8 ytl

cam su katkısı 2.5 ytl

stm 3.2 ytl

hava filtresi 28 ytl

ön disk torna 50 ytl ( 15-20 liraya yapmayan tornacıyı meydan dayagıyla linç ederler)

yay değişim ücreti 100 ytl ( 140 denildi kavga döğüş 100e indiler dışarda 5o ytl ye yapıyorlar lakin benim amacım servise amortisörleride göstermekti ve umdugum gibi amortisörlerde problem başlamak üzere  kendileride gördü daha sonra yay takıldıgı için hasar görmüş demesinler diye göz yumduk ücrete)

10000 bakım işçiliği  93.6 ytl

total 513 ytl

iskonto 29,95

kdv 86.95

toplam 570 ytl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Fren balatasından accık halletmişler sanki  :D

totale bakınca çok dokanmadı :D balatalarım giderdi bi 10 bin daha rahat dier servis öle dediydi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

totale bakınca çok dokanmadı :D balatalarım giderdi bi 10 bin daha rahat dier servis öle dediydi

Bu işte bir iş var benimkileride dün 30 binde değiştiler hemde 4 ünüde  :) birmiş diyince yapacak bişe kalmadı değiş dedim  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu işte bir iş var benimkileride dün 30 binde değiştiler hemde 4 ünüde  :) birmiş diyince yapacak bişe kalmadı değiş dedim  :)

benim arkalara bakınca yeni deişmiş dedi ses etmedim hala üstündekiler oysa :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temize kirliye niye konsunki??

abi kirliye koyulan motor içi temizleme olanı  ;) 

temize ise bence gerenk yok çünkü motora koyulan yağ kaliteli hatta yağın üzerinde hiçbir katkı koymayın yazar  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağ değişti deyince kirli yağla mı değiştirdiğini sanıyorsun kanka :D Bu nasıl bi soru :D

kanka bu sorduğun soruyu sen anladın mı  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanka bu sorduğun soruyu sen anladın mı  ;D

Yağ değişiminde eski yağın yerine kirli yağ koymadıkları için katkı maddesinin kirli yağa mı temiz yağa mı konulduğunu sorman tuhaf geldi :) Oruç bugün erken vurdu herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

benim arkalara bakınca yeni deişmiş dedi ses etmedim hala üstündekiler oysa :D :D

pek fren kullanmıyorsunuz demekki :) hayrlı olsun bu arada ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...