Jump to content

Motor Ömrü Hakkında (90-94)

kırmızı_323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• ozanm3

6

• kırmızı_323

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla bende 2003 dıye bılıyodum burak abı 2004 dıyınce sasırdım :Dvalla 5 yıllık araba ıste 80.000 km yapmıs yılda zor deıl acıkcası

Ben 1 ayda 7000 yaptım üstelik uzun yol oranı çok fazla :) Bu amcalar gerçekten başarılıymış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hangı acıdan abı???

Sonuçta bunlar satış ve servisten para kazanıyorlar ya onu kasdettim yani yaptıkları iş parasını çıkartabilmişmi diye ama öyle olmasa o kadar süredir tutmazlardı onu orada :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuçta bunlar satış ve servisten para kazanıyorlar ya onu kasdettim yani yaptıkları iş parasını çıkartabilmişmi diye ama öyle olmasa o kadar süredir tutmazlardı onu orada :D

ee buyuk ıhtımalle ztn araba servıın kullandıgı araba deıl mazda haldızın genel muduru mu ne ole bı sey daaha dorusu araba bole makam arabası tarzında kullanılıyo yanı onemlı kısılere fln sanırm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arac servise geldiginde icinde hic yag yokmus gerisini siz dusunun nasil kullandilarsa

ben aynı halde mercedes e200 komressor gördüm adam yağ koymamış arabaya benim öyle bi mercedesim olsun hergün cam suyuna bakarım bırakın yağı  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

vallahi ben onlara pek takılmıyorum açıkçası :) ben lafa değil icraata bakarım. otobanda 2.0 626 ya arkadan byby eden bir e200 ise yüzüne bile bakmam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...