Jump to content

Triger - debriyaj 97 Mazda323 Familia

Guest meco1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

konuyla pek ilgisi olmayacak ama fren balatalarıyla ilgili deneyimleriniz var mı?paylaşırsanız sevinirim.

Benim var DAIWA yazan çin malı balatalardan bedava da verilse almayın. Gerekirse yetkili servise 250 milyon verin ama fren parçalarında masraftan kaçmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• greypratica

3

• ozanm3

5

• FAMILIA

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bu arada debriyaj ayarının yapılamaması biraz sıkıcı!!! daha önce uno kullandım bir kelebek vida vardı elle çevirerek debriyajın ayarını kendim yapıyordum çok kullanışlı bir özellik.

Aracın debriyajı hidrolik kumandalı ve ayar gerektirmez. Bahsettiğiniz başka birşey mi acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın debriyajı hidrolik kumandalı ve ayar gerektirmez. Bahsettiğiniz başka birşey mi acaba?

Sanırım kavrama noktasının yüksek olmasından sözediyor arkadaş Tansu, eski arabalarda bu ayarlanabiliyordu gerçekten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benım aracım otomatık olmasına ragmen benım balatalarım 50.000 e kadar gıttı onlerı 49.000 de arkaları 51.000 de deıstırdım ben ve aynı sekıdle 51.000 de de lastıkler deıstı yanı ılk lastıklerım deısmıs oldu fren balatası tamamen kullanıcıyla ılıskılı ne kadar sakın kullanılırsa ve gereksız yere ferenden kacılırsa o kadar ıı gıdıyo balatalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50000 km mi kullandın lastikleri ....

aynen ole kardesım ama ztn lastık deıstırmeye karar verdıgımız gun lastık balon yaptı cuk oturdu yanı:D:Daynen doru mıchelın e pılotları takıldı kuzumun:D:Don arka yaptırmıstık bu arada 30.000 de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50.000?

maaşallah diyelim o zaman?

20.000 bile büyük başarıyken.helal olsun

hangısı ıcın balata mı lastık mı????tesekkurler bu arada arabayı cok sakın kullandıgımı falan sanmayın :D:Dsadece bıraz akıllı kullanıyrm o kadar frene bascak yerı bılıyrm fln mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa bey sizin valeo japon olanlardan ozaman ;)

olabilir, japoncudan almıştı kuzen (kuzenim hyundai servisi, parçaları o temin ediyor bana)

bu arada debriyaj ayarının yapılamaması biraz sıkıcı!!! daha önce uno kullandım bir kelebek vida vardı elle çevirerek debriyajın ayarını kendim yapıyordum çok kullanışlı bir özellik.

ayar olmadığını kim söyledi ki?

aynı ayar bunlarda da var, debriyaj pedalının altından yükseklik ayarı yapılabiliyor. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastik?

dedıgım gıbı bıraz akıllı vıteslerle falan oynarım sureklı 20 km boyunca frene basmadan gıttıgım oluyo meselaa mumkun oldugunca patınajdan kacıyrm arabaya ılk kaldırıcı hareketı verdıkten sora kokluyrm gazı anı frenden kacınıyrm fln ısın sırrı aslında bellı yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olabilir, japoncudan almıştı kuzen (kuzenim hyundai servisi, parçaları o temin ediyor bana)

ayar olmadığını kim söyledi ki?

aynı ayar bunlarda da var, debriyaj pedalının altından yükseklik ayarı yapılabiliyor. ;)

kesinlikle ayar var :) bende yok diye biliyordum ayarlandı ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

3 lerde yok diye biliyorum bu ayar, olduğunu iddia eden söylesin de öğrenelim, sevinelim....:)

3 lerden anlamam ben abicim, onu git kımıl kadire sor onda var 3. benim dediğim familia için geçerli ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abiciğim bugün izmir deki dündar ustayla konuştum bana parçaları izmirden almamın daha mantıklı olduğunu izmirdeki parçalarında istanbuldan getirtildiğini söyledi; takma ücretinide sordum debriyaj için 175 ama sana 150 ye takarız dedi. oysa istanbuldaki usta 120 demişti. nebiliim pazarlık yapmaya bayılırım ama nebiliim.birkaç usta bakcaz artık izmirde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...